MOMENTS

janni-deler-momentsJ1110396
janni-deler-momentsJ1110403
janni-deler-momentsJ1110400

Finally some pictures with my love <3

Hej babes! Vi åkte imorse från Formentera och det lilla drömstället vi låg vid, det hade börjat blåsa så vi bestämde oss för att röra oss mot Ibiza. Vi kom ut på vattnet och det var meegavågor, haha! Vi gav upp och vände åt andra hållet så nu är vi påväg mot en annan del av Ibiza. :-) Igår åkte vi in till stranden och gick på en liten sandväg som låg under vattnet över till en annan ö, så himla häftigt… Vi har ju typ inga bilder på oss tillsammans så igår när vi var där fick vi äntligen några ihop. :-) Jon brukar ju alltid fota mig och jag filma honom så det är svårt att få båda på bild, haha! Kommer äntligen kunna fota lite outfits nu när vi kommer till fastlandet, har typ levt i bikini senaste dagarna. Nu ska jag fokusera här så jag slipper bli sjösjuk, hörs senare idag. Massa kärlek <3

//Hey babes! We left Formentera and our dreamy spot this morning, it started to get really windy so we decided to move on to Ibiza. We got out on the water and the waves were huuge, haha! We decided to give up and turned the other way to another part of Ibiza. :-) Yesterday we went in to the beach and walked this little path with sand under water to another island, it was so cool… We almost don’t have any pictures of us together so yesterday when we were there we finally took some of us. :-) Jon usually always takes photos of me and I shoot videos for him so it’s hard to get us both in one picture, haha! Will finally be able to shoot some outfits now when we’re getting back to main land, I’ve been living in bikinis the last few days. Now I have to focus here so I don’t get seasick, talk later today. Lots of love <3

31 reaktioner på “MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.