CAVES

janni-deler-cavesJ1120087-Redigera
janni-deler-cavesJ1120142-Redigera
janni-deler-cavesJ1120141-Redigera copy
janni-deler-cavesJ1120114-Redigera

Primark bikini, find similar here: yellow (top here! bottom here!)/ blue (top here! bottom here!)/ black (top here! bottom here!) -adlinks

God morgon babes! Hoppas allt är toppen med er. :-) Jag har fått otroligt mycket frågor om bikinin jag hade på mig i videon, och den sista-minuten shoppade jag på Primark när vi var där. Har ju en liknande blå från Nelly och gillar den massor så blev glad när jag hittade en rosa. :-) Hittade flera olika färger nu så är ni sugna hittar ni länkar till dom ovan. Imorgon ska vi faktiskt flyga till Monaco, vi ska på bröllop på söndag och jag ser fram emot det otroligt mycket!! Skönt att få komma hem till vår lägenhet också, saknar den. Ska bli kul att träffa mina vänner från Monaco och fira brudparet. Så – idag står packning, städning och jobb på schemat. PUSS, ha en fantastisk fredag <3

//Good morning babes! Hope all is good with you. :-) I’ve gotten so many questions about the bikini I wore in the video, and I bought it last minute at Primark when we were there. Have a similar one in blue from Nelly and I like it a lot so it was nice to find one in pink. :-) Found several colors now so if you feel like getting one I linked them above. Tomorrow we’re actually flying to Monaco, we’re going for a wedding on sunday and I look forward to it a lot!! Nice to come home to our apartment too, I miss it. Will be fun to see my friends from Monaco and also to celebrate the wedding couple. So – today I have packing, cleaning and getting some work out of the way on my schedule. HUGS, have an amazing friday <3

27 reaktioner på “CAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.