BANANA TEE

janni-deler-banana-teeIMG_2874-Redigera copy
Bik Bok top (here!) – adlink

Såhär har jag sprungit runt idag, och käkat bananer mellan varven. ;-) Nää, just kidding. Har bara käkat en banan men tyckte den här tröjan var så otroligt söt. Kunde inte motstå den och en med en kokosnöt på… Man gillar ju söta detaljer på kläder. :-) Jag har varit sjukt effektiv idag, jobbat undan massor, tvättat alla sängkläder och handdukar och packat ihop mina saker jag vill ta med hem till Monaco. Snart ska jag ta prommis nummer två ner till pappa för att möta upp Jon. Han ska gå och klippa sig så jag hänger på, känner att jag vill komma ut och hitta på något. Ingen fredagsfeeling här inte men kanske får det ikväll om vi käkar någon god middag. Vad ska ni göra ikväll? Puss och kram <3

//I’ve been running around like this today, and had bananas from time to time. ;-) Naah, just kidding. I’ve only had one banana but I thought this shirt was so cute. Couldn’t resist it and another one with a coconut on it… You gotta like cute details on clothes. :-) I’ve been so efficient today, got lots of work done, washed all the bed sheets and towels and packed my stuff that I want to bring back home to Monaco. Going for my second walk soon, down to my dad to meet up Jon. He’s going for a haircut so I’m going there to watch, feel that I want to go out and do something. No friday feelings here but maybe I’ll get it tonight if we’re having something nice for dinner. What are you guys doing tonight? Kisses and hugs <3

20 reaktioner på “BANANA TEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.