Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:09 | July 8, 2016

BANANA TEE

janni-deler-banana-teeIMG_2874-Redigera copyBik Bok top (here!) – adlink

Såhär har jag sprungit runt idag, och käkat bananer mellan varven. ;-) Nää, just kidding. Har bara käkat en banan men tyckte den här tröjan var så otroligt söt. Kunde inte motstå den och en med en kokosnöt på… Man gillar ju söta detaljer på kläder. :-) Jag har varit sjukt effektiv idag, jobbat undan massor, tvättat alla sängkläder och handdukar och packat ihop mina saker jag vill ta med hem till Monaco. Snart ska jag ta prommis nummer två ner till pappa för att möta upp Jon. Han ska gå och klippa sig så jag hänger på, känner att jag vill komma ut och hitta på något. Ingen fredagsfeeling här inte men kanske får det ikväll om vi käkar någon god middag. Vad ska ni göra ikväll? Puss och kram <3

//I’ve been running around like this today, and had bananas from time to time. ;-) Naah, just kidding. I’ve only had one banana but I thought this shirt was so cute. Couldn’t resist it and another one with a coconut on it… You gotta like cute details on clothes. :-) I’ve been so efficient today, got lots of work done, washed all the bed sheets and towels and packed my stuff that I want to bring back home to Monaco. Going for my second walk soon, down to my dad to meet up Jon. He’s going for a haircut so I’m going there to watch, feel that I want to go out and do something. No friday feelings here but maybe I’ll get it tonight if we’re having something nice for dinner. What are you guys doing tonight? Kisses and hugs <3


20 kommentarer20 kommentarer om “BANANA TEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Just going out for dinner in Marbella.

  Reply
 • Just going out for dinner in Marbella with my family.?

  Reply
 • Jag ska ligga och mysa i sängen <3

  Reply
 • Fina du!!

  http://www.fbyelin.com

  Reply
 • chic look
  kisses Blamod
  http://blamod.com

  Reply
 • Super cute tee!
  ||D I A N A||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Hej finis! I vilket program gör du dina collage? Ha en trevlig fredagskväll, Puss och Kram

  Reply
 • I Photoshop bara, klipper och klistrar haha! Kram <3

  Reply
 • Tar det lugnt och packar till en av mina bästa vänners möhippa imorgon ?

  Reply
 • T-skjorten er bare utrolig søt! Kommer du noen gang til å lage en egen kleskolleksjon som selges på Bikbok? :) Hadde vært så gøy å få kjøpt klær som du har designet i samarbeid med dem.

  Reply
 • Haha så söt! Älskar såna tees med små meddelanden på. Sitter i fönstret på fjärde våningen med datorn i knät, ett glas rosé i handen och lyssnar till svalorna som flyger över takåsarna och tjuten från polisbilarna. Neverending ljud från dem nära Gare du Nord här i norra Parre :)

  Reply
 • Hello from NYC! This tshirt is so cute! I love the little banana.

  XOXO Melinda
  http://www.melindaalamoda.com/

  Reply
 • Please interview your dad in English. What he does for a living etc, what he would recommend to others to be successful . I’m sure others are interested as well. Thank you

  Reply
 • I really like this tee! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hej!
  Jag har fullkomligt kärat ner mig i ditt ruffsiga beachhår.
  Hur gör du så att de ser ut som de gör? KRAM

  Reply
 • Men tack fina <3 Det är bara saltvatten och låta det torka i solen! :-) Kram!

  Reply
 • Älskar verkligen din blogg! Du har så fina bilder alltid! Jag väntar så mycket på min och min tjejkompisars resa till marbella i augusti. ??

  Reply
 • Åh jag älskar din blogg och din youtube kanal!! Vilket filter eller vilken effekt använder du när du redigerar dina bilder? Just dom här bilderna ser så himla fina ut! Du är verkligen en stor inspiration för mig, love u!! :)

  Reply
 • Hej fina! Jag redigerar i Lightroom, olika varje gång! :-) Kram!!

  Reply
 • Very clear internet site, appreciate it for this post.

  Reply