Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:24 | July 12, 2016

DRESS FOR SUMMER

janni-summer-faves

1. here!/ 2 here!/ 3 here!/ 4 here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here! – contains adlinks

Hej babes! Klockan sprang iväg imorse, hann inte riktigt med. Vi är och hjälper våra vänner här i Monaco som har en restaurang (Sphere jag alltid pratar om, haha), vi plåtar varenda maträtt dom har på menyn. Sjukt roligt, vi har byggt upp en liten mini-studio och har väl plåtat typ 35 maträtter so far. När vi är klara ska vi äta så mycket mat så inget går till spillo, haha! ;-) När jag har fullt upp med det så får ni lite sommar-inspiration, ni frågade efter kilklackar och fina sommarklänningar så jag plockade ihop några favoriter. Mina favoriter är nummer 2, 5 och 10… Hur söta skor!? Nu ska vi fortsätta här, hörs sen. PUSS <3

//Hey babes! Time ran away from me this morning, didn’t really follow. We’re helping our friends here in Monaco now, they have a restaurant (Sphere that I always talk about, haha) so we’re shooting every dish they have on the menu. So much fun, we’ve created a mini-studio here and shot around 35 dishes so far. When we’re done we’re gonna eat so much food so nothing goes to waste, haha! ;-) While I’m busy doing this you get some summer inspiration, you asked for wedge heels and nice summer dresses so I picked out some favorites. My faves are number 2, 5 and 10… How cute are those shoes? Now we have to continue, talk later. HUGS <3


7 kommentarer7 kommentarer om “DRESS FOR SUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Har du några tips på fina hotell i Formentera? Har velat åka dit efter att ha sett dina vloggar, det ser verkligen helt fantastiskt ut där! Kram

  Reply
 • Var faktiskt inte på något hotell, så ingen aning… :( Men kolla runt, MAGISKT ställe! Kram <3

  Reply
 • In love with #3 <3

  http://catmorais.blogspot.pt/

  Reply
 • Oh so pretty! LOVE your picks :)

  xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

  Reply
 • love #2 and #10 ! <3 please check out my blog! http://enjoybypaula.wordpress.com I just recently found yours and looove it!

  Reply
 • Hei Janni! Jeg skal kjøpe meg et nytt kamera, men klarer ikke helt å bestemme meg. Det står mellom Nikon 5500 og Nikon 750D. Har du noen forslag? Hadde satt stor pris for svar! : -) Klem!

  Reply
 • Hej fina! Kul men ny kamera! D5500 och D750 är helt olika, D750 är ju mycket bättre så det beror ju på hur du ska använda den. :) Gå till en kamerabutik och berätta vad du ska göra, så kommer dom kunna hjälpa dig att välja! Kram <3

  Reply