DRESS FOR SUMMER

janni-summer-faves

1. here!/ 2 here!/ 3 here!/ 4 here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here! – contains adlinks

Hej babes! Klockan sprang iväg imorse, hann inte riktigt med. Vi är och hjälper våra vänner här i Monaco som har en restaurang (Sphere jag alltid pratar om, haha), vi plåtar varenda maträtt dom har på menyn. Sjukt roligt, vi har byggt upp en liten mini-studio och har väl plåtat typ 35 maträtter so far. När vi är klara ska vi äta så mycket mat så inget går till spillo, haha! ;-) När jag har fullt upp med det så får ni lite sommar-inspiration, ni frågade efter kilklackar och fina sommarklänningar så jag plockade ihop några favoriter. Mina favoriter är nummer 2, 5 och 10… Hur söta skor!? Nu ska vi fortsätta här, hörs sen. PUSS <3

//Hey babes! Time ran away from me this morning, didn’t really follow. We’re helping our friends here in Monaco now, they have a restaurant (Sphere that I always talk about, haha) so we’re shooting every dish they have on the menu. So much fun, we’ve created a mini-studio here and shot around 35 dishes so far. When we’re done we’re gonna eat so much food so nothing goes to waste, haha! ;-) While I’m busy doing this you get some summer inspiration, you asked for wedge heels and nice summer dresses so I picked out some favorites. My faves are number 2, 5 and 10… How cute are those shoes? Now we have to continue, talk later. HUGS <3

7 reaktioner på “DRESS FOR SUMMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.