PINK WALLS

janni-deler-pink-wallsJ1130469-Redigera
janni-deler-pink-wallsJ1130476-Redigera
janni-deler-pink-wallsJ1130461-Redigera
janni-deler-pink-wallsJ1130468-Redigera
Chimi glasses (here!)/ Ayeryne Paris dress (here!)/ Primark sandals (similar here!) – contains adlinks

Gårdagens sköna look! Har den här klänningen fast en topp i svart och jag älskar den fortfarande, den är från förra sommaren och jag använder den fortfarande. Blev därför superglad när jag såg att den fanns som klänning nu och i vitt! :-) Vet ni vad jag gjort idag? Hämtade ut mitt Monaco-ID, känns fantastiskt att äntligen ha det klart. En stor dag för mig, även om jag bott här i några månader redan så känns det mer “på riktigt” nu när jag mitt Monaco-kort. Underbart! Imorgonbitti åker vi till Barcelona och möter upp Michaela och Riley för att ta oss till Mallorca. Ska bli otroligt kul att hänga med gänget igen, har saknat dom massor. Nu – packa och fixa och sen kolla pretty little liars. ;-) PUSS <3

//Yesterday’s comfy look! I have this dress but as a top in black and I still love it, it’s from last summer and I use it a lot still. Got super happy when I saw that they got it as a dress now and in white! :-) Do you know what I did today? Picked up my Monaco residence card, feels great to finally have it done. A big day for me, even if I’ve lived here for a months already it feels more “real” now when I have my Monaco ID. Amazing! Tomorrow morning we’re going to Barcelona to meet up with Michaela and Riley to head to Mallorca. Can’t wait to hang out with the gang again, I’ve missed them a lot. Now – pack my bags and then watch pretty little liars. ;-) HUGS <3

13 reaktioner på “PINK WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.