EQVITA

janni-deler-eqvita-monacoJ1130423-2
janni-deler-eqvita-monacoJ1130422
janni-deler-eqvita-monacoJ1130435 copy
janni-deler-eqvita-monacoJ1130437

Tried the new vegan restaurant in Monaco – Eqvita!

God morgon från flygplatsen! Vi har haft en ganska stressig morgon, haha! Jag trodde Jon hade koll på klockan och han trodde jag hade koll på klockan, men ingen hade koll. ;-) Vi fick stressa oss in i en taxi och vidare till flygplatsen, så nu sitter vi här och väntar på att få boarda. Flyget är såklart försenat så det var lite tur iallafall! Jag är glad över att vi hann prova den nya vegan-restaurangen som precis öppnat i Monaco, jag älskar att det kommer lite såna ställen dit. Finns inte så många “nyttiga” restauranger där men jag älskar ju smoothies, superfood osv så jag drog med mig Jon dit. Väldigt gott var det, jag tog någon grillad sallad med sötpotatis och avokadosås och en smoothie med olika pulver och frön i. Vill gå tillbaka och prova något mer då jag inte blev så mätt på just den rätten men det fanns en hel del på menyn så när jag är tillbaka får jag prova mer. :-) Nu ska vi boarda, hörs sen! PUSS <3

//Good morning from the airport! We’ve had a pretty stressful morning, haha! I thought Jon checked what time it was and he thought I did, but no one did. ;-) We stressed in to a cab and on to the airport, so now we’re sitting here waiting to board the plane. Of course it’s delayed so we had some luck at least! I’m glad that we had time to try the new vegan restaurant that just opened in Monaco, I love that places like that are opening there now. There’s not too many “healthy” places there but I love smoothies, superfood etc so I dragged Jon there to try it out. It was so good, I had some grilled salad with sweet potatoes and an avocado sauce and a smoothie with different powders and seeds in it. Want to go back and try something else since this didn’t really make me full but the menu had lots of other dishes so when I’m back I have to try them out. :-) Time to board, talk later! HUGS <3

30 reaktioner på “EQVITA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.