MOMENTS

Cliff Beach (46 of 78)
Cliff Beach (49 of 78)
Cliff Beach (44 of 78) copy
Cliff Beach (48 of 78)
Cliff Beach (51 of 78)22

Midsommar Swim bathing suit (here!) – Photos by Micha Wissen

God morgon hjärtan. Hur mår ni? Jag mår bra, men samtidigt lite konstigt. Fick ett väldigt tråkigt besked igårkväll som kom lite som en chock, det fick mig att börja tänka på vad som är viktigt i livet och hur snabbt det kan vända. Det är otroligt viktigt att berätta för sina nära och kära vad man känner, sprida kärlek och vara glad för det lilla i livet. Jag försöker alltid vara positiv men i vissa lägen måste man nog låta det sjunka in och ta det därifrån, ibland känns livet bara orättvist på något sätt… Vi har det underbart här på Mallorca och ska ta en lugn dag idag utan utflykt, skönt att bara ligga i solen och lyssna på musik. Hoppas ni får en fin söndag och ta hand om er, kärlek <3

//Good morning loves! How are you? I feel good, but at the same time a bit weird. Got some very sad news last night that was a bit of a chock, it got me thinking about what’s important in life and how quickly it can change. It’s so incredibly important to tell your close ones what you feel, spread love and be happy about the small things in life. I always try to be positive but sometimes I guess you have to let it sink in and take it from there, it’s just that life feels so unfair in a way… We have a great time here in Mallorca and we’ll have a calm day today without any adventures, nice to just lay down in the sun and listen to music. Hope you will have a great sunday and take care, love <3

18 reaktioner på “MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.