Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:59 | July 17, 2016

MOMENTS

Cliff Beach (46 of 78) Cliff Beach (49 of 78) Cliff Beach (44 of 78) copy Cliff Beach (48 of 78) Cliff Beach (51 of 78)22

Midsommar Swim bathing suit (here!) – Photos by Micha Wissen

God morgon hjärtan. Hur mår ni? Jag mår bra, men samtidigt lite konstigt. Fick ett väldigt tråkigt besked igårkväll som kom lite som en chock, det fick mig att börja tänka på vad som är viktigt i livet och hur snabbt det kan vända. Det är otroligt viktigt att berätta för sina nära och kära vad man känner, sprida kärlek och vara glad för det lilla i livet. Jag försöker alltid vara positiv men i vissa lägen måste man nog låta det sjunka in och ta det därifrån, ibland känns livet bara orättvist på något sätt… Vi har det underbart här på Mallorca och ska ta en lugn dag idag utan utflykt, skönt att bara ligga i solen och lyssna på musik. Hoppas ni får en fin söndag och ta hand om er, kärlek <3

//Good morning loves! How are you? I feel good, but at the same time a bit weird. Got some very sad news last night that was a bit of a chock, it got me thinking about what’s important in life and how quickly it can change. It’s so incredibly important to tell your close ones what you feel, spread love and be happy about the small things in life. I always try to be positive but sometimes I guess you have to let it sink in and take it from there, it’s just that life feels so unfair in a way… We have a great time here in Mallorca and we’ll have a calm day today without any adventures, nice to just lay down in the sun and listen to music. Hope you will have a great sunday and take care, love <3


18 kommentarer18 kommentarer om “MOMENTS”

  Ledsen att höra om tråkiga nyheter. Kämpa <3
  Ta hand om er och njut av varandra!

  Reply

  Ledsen att höra om det tråkiga som hänt, kämpa <3
  Hoppas allt går bra och njuta av din semester nu! <3
  PS fick mig också fundera på att man tar för mycket föregivet i livet! :)

  Reply

  Uff, håper alt går bra:-) Kos dere masse!<3 Stay strong<3

  Reply

  så hemskt att tråkigheter ska behöva ske för att vi ska uppskatta livet, men tack för att du delar med dig och påminner oss. Kram & ta hand om varann <3

  Reply

  Väldigt snyggt med den militärgröna färgen på baddräkt. Och varför får jag tankar om filmen “Blue Lagoon” när jag ser bilderna ?.
  Ha en toppendag, trots tråkiga besked.

  Reply

  JANNI pleaaasssssssssse tell me how did you edit the pictures? Some of your pics are looking a lil bit vintage and I really ADORE IT!!! If with photoshop / Lightroom please please tell me HOW – I’m obsessed with them!!! Omg!!!!!

  Reply

  Michaela edited these, so I’m not sure! But you can buy vintage-filters for lightroom! :-) Google and I’m sure you’ll find it! Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här