CLIFF JUMPING

Vlog from yesterday – cliff jumping, girl time and gelato <3

Hej babes! Här kommer en liten vlogg från gårdagen, vi hade en grym dag. Är fortfarande imponerad över mig själv som hoppade från den stora klippan (det sista hoppet i videon). Tror det var typ 9-10 meter, vilket jag förstod efter jag hoppat haha! Man ser ju inte riktigt uppifrån hur högt det är, men jag kände det i luften… ;-) Vi hade en supermysig dag tills jag fick beskedet som jag väljer att inte prata om just nu, så från en fin dag till ett jobbigt avslut. Måste även säga GRATTIS till min fina syster som fyller år idag, önskar att jag var med och firade men får ta igen det när jag är tillbaka i Marbella igen. <3 Hoppas ni gillar videon, massa kärlek!

//Hey babes! Here’s a vlog from yesterday, we had a great day. I’m still impressed over myself for jumping the big cliff (the last jump in the video). Think it was like 9-10 meters, and I understood that after I jumped haha! You can’t really tell from the top how high it is, but I felt it when I was in the air… ;-) We had a great day until I got the sad news that I’ve chosen not to talk about right now, so from a really nice day to a tough ending of it. Also have to say HAPPY BIRTHDAY to my amazing sister, wish I was there to celebrate her today but we’ll do it when I’m back in Marbella again. <3 Hope you guys like the video, lots of love!

35 reaktioner på “CLIFF JUMPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.