SWIM TIME

jannideler-swimsuits

1. here!/ 2. here!/ 3. top here! bottom here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6 here!/ 7. here!/ 8. here! – contains adlinks

Bikinis och baddräkter, min signaturlook den här sommaren haha! Jag har på mig bikinis varje dag här och älskar bikinis, så jag har en del om man säger så… ;-) Tycker det är kul med fina bikinis och sen försöker jag variera mig också så jag inte får så skarpa “tan lines”. Har fått massa frågor om mina olika bikinis/baddräkter så jag plockade ihop ett gäng som jag tycker är väldigt fina. :-) Många är på rea nu dessutom, grymt om man ska bort på en lite senare semester. Nu ska jag ladda med mellanmål och kaffe, om en timme ska vi ut och köra backintervaller med min systers kille Jens… Svettas bara jag tänker på det, haha! Ska bli skönt att köra lite tuff träning däremot, vakna till liv liksom! Puss och kärlek <3

//Bikinis and swimsuits, my signature look this summer haha! I wear bikinis every day here and I love bikinis, so I have a few if I put it that way… ;-) Think it’s so fun with nice bikinis and then I try to vary so I don’t get sharp tan lines. I’ve gotten lots of questions about my different bikinis/swimsuits so I picked out a few that I think looks great. :-) Lots of them are on sale now too, great if you’re going away for a late vacation. Time to prepare with a snack and coffee, in an hour we’re going out for some hill intervals with my sisters boyfriend Jens… I’m sweating just by thinking about it, haha! Will be nice to do a tough workout though, will wake me up! Kisses and love <3 

9 reaktioner på “SWIM TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.