Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:02 | July 26, 2016

SWIM TIME

jannideler-swimsuits

1. here!/ 2. here!/ 3. top here! bottom here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6 here!/ 7. here!/ 8. here! – contains adlinks

Bikinis och baddräkter, min signaturlook den här sommaren haha! Jag har på mig bikinis varje dag här och älskar bikinis, så jag har en del om man säger så… ;-) Tycker det är kul med fina bikinis och sen försöker jag variera mig också så jag inte får så skarpa “tan lines”. Har fått massa frågor om mina olika bikinis/baddräkter så jag plockade ihop ett gäng som jag tycker är väldigt fina. :-) Många är på rea nu dessutom, grymt om man ska bort på en lite senare semester. Nu ska jag ladda med mellanmål och kaffe, om en timme ska vi ut och köra backintervaller med min systers kille Jens… Svettas bara jag tänker på det, haha! Ska bli skönt att köra lite tuff träning däremot, vakna till liv liksom! Puss och kärlek <3

//Bikinis and swimsuits, my signature look this summer haha! I wear bikinis every day here and I love bikinis, so I have a few if I put it that way… ;-) Think it’s so fun with nice bikinis and then I try to vary so I don’t get sharp tan lines. I’ve gotten lots of questions about my different bikinis/swimsuits so I picked out a few that I think looks great. :-) Lots of them are on sale now too, great if you’re going away for a late vacation. Time to prepare with a snack and coffee, in an hour we’re going out for some hill intervals with my sisters boyfriend Jens… I’m sweating just by thinking about it, haha! Will be nice to do a tough workout though, will wake me up! Kisses and love <3 


9 kommentarer9 kommentarer om “SWIM TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • love them all! can you do a video or post about what you eat/how you workout etc?

  love your blog and it motivates me to blog more! :)

  http://enjoybypaula.com
  Xx

  Reply
 • I will try to post more training, I promise! Xx

  Reply
 • Låter kul!:D Kan du dela ert träningspass sen senare+ andra dina träningspass här i bloggen sen? Det är så sjukt roligt och inspirerande att läsa, speciellt nu på sommaren när motivationen till träning är inte på topp:D Skulle vara kul att pröva själv oxå, du verkar ju tycka om tuff träning som går snabbt=perfekt sommarträning!

  Reply
 • Ska försöka blanda in det mer!! :-) Kram!

  Reply
 • I really like Nr.4 because I’m obsessed with swimsuits!!!

  Reply
 • Älskar färgglada badkläder! Så fint!

  Reply
 • Jeg har sendt en DM til deg på Instagram, pleier du å titte på de? :)

  Reply
 • Love them all, but for me the most beautiful are 3rd and 7th :)

  https://colorofberries.wordpress.com/

  Reply
 • Bra tips :D

  Reply