SILK DRESS

janni-deler-silk-dressJ1160780
janni-deler-silk-dressJ1160766
janni-deler-silk-dressJ1160814
janni-deler-silk-dressJ1160788
janni-deler-silk-dressJ1160750

RayBan glasses/ Sisters The Label dress (here!)/ Bag from the market in Spain

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Här är min pool club look från igår, jag har ju den här klänningen i rött också och fick massa frågor om den sist jag hade den på mig. Superskön att ha på varma dagar då den är så lätt och skön. Man kan bära den lite som man vill, knyta den olika vilket jag gillar. Flera klänningar i en och samma typ, haha! Idag ska vi iväg och köra häng-yoga, vi gjorde det en del förra sommaren (se här!). Det är så skönt för kroppen och väldigt roligt, man skrattar en del under passet hehe. ;-) Först – telefonmöte och sen yoga! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) Here’s my pool club look from yesterday, I have this dress in red too and got lots of questions about it last time. Super nice to wear on hot days since it’s so light and comfy. You can wear it however you want, you can tie it in several different ways which I like. A few dresses in one kinda, haha! Today we’re going for hanging yoga, we did it a few times last summer (see here!). It’s so nice for the body and a lot of fun, you laugh a lot during the session hehe. ;-) First – phone meeting and then yoga! Talk later, HUGS <3

13 reaktioner på “SILK DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.