Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:56 | August 2, 2016

SILK DRESS

janni-deler-silk-dressJ1160780 janni-deler-silk-dressJ1160766 janni-deler-silk-dressJ1160814 janni-deler-silk-dressJ1160788 janni-deler-silk-dressJ1160750

RayBan glasses/ Sisters The Label dress (here!)/ Bag from the market in Spain

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Här är min pool club look från igår, jag har ju den här klänningen i rött också och fick massa frågor om den sist jag hade den på mig. Superskön att ha på varma dagar då den är så lätt och skön. Man kan bära den lite som man vill, knyta den olika vilket jag gillar. Flera klänningar i en och samma typ, haha! Idag ska vi iväg och köra häng-yoga, vi gjorde det en del förra sommaren (se här!). Det är så skönt för kroppen och väldigt roligt, man skrattar en del under passet hehe. ;-) Först – telefonmöte och sen yoga! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) Here’s my pool club look from yesterday, I have this dress in red too and got lots of questions about it last time. Super nice to wear on hot days since it’s so light and comfy. You can wear it however you want, you can tie it in several different ways which I like. A few dresses in one kinda, haha! Today we’re going for hanging yoga, we did it a few times last summer (see here!). It’s so nice for the body and a lot of fun, you laugh a lot during the session hehe. ;-) First – phone meeting and then yoga! Talk later, HUGS <3


13 kommentarer13 kommentarer om “SILK DRESS”

  Vilken magisk klänning och färgen är alldeles härligt!
  Passar dig helt perfekt :)
  Vad roligt det låter med häng-yoga, skulle gärna testa det själv, älskar yoga :D
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply

  jäklar vilken drömklänning! perfekt utomlands, svårt att se mig själv rocka den på gullmarsplan liksom, haha. Men så perfekt <3

  Reply

  Så fin! Du passade otroligt bra i färgen :D

  Reply

  Love the colour on you. You look very beautiful. Have fun!

  Reply

  Så fin Janni! Bra alternativ också till alla kaftaner som är i ropet nu… Älskar iofs kaftan men skönt att variera sig.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här