BREAKFAST SPOT

janni-deler-breakfast-spotJ1170242
janni-deler-breakfast-spotJ1170209
janni-deler-breakfast-spotJ1170215 copy
janni-deler-breakfast-spotJ1170211

The perfect breakfast <3 At Celicioso.

God morgon babes! Här kommer lite bilder från frukoststället jag visade i videon. Varför går jag inte dit oftare? Haha! Det ligger inne i Marbella så det är en väldigt härlig strandpromenad för att komma dit, om man inte vill åka bil från Puerto Banus. Jag beställde en matcha bowl, något jag aldrig provat förut och det var sjukt gott! Jag har googlat lite recept nu på morgonen och jag tror jag kan göra min vanliga gröna smoothie och lägga till matcha-pulver bara. :-) Får svänga förbi hälsokostbutiken senare idag. Jon åt en acai-bowl och den var grym också! Som sagt – hett tips om ni är i Marbella. Har bara provat frukost där innan men nästa gång blir det en lunch eller middag. Idag ska vi åka och hälsa på min mamma, hon bor ca 20 minuter bort så vi tänkte spendera dagen där. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Here’s some pictures from the breakfast place I showed in the video. Not sure why I don’t go there more often? Haha! It’s in Marbella so it’s a great beach walk to get there, if you don’t want to drive from Puerto Banus. I ordered a matcha bowl, something I’ve never tried before and it was so good! I googled some recipes this morning and I think I can just make my regular green smoothie and add some matcha powder. :-) Have to pass by the health store later today. Jon had an acai bowl and it was great too! As I’ve said – great tip if you’re in Marbella. I’ve only tried their breakfast before but next time I’ll go there for lunch or dinner. Today we’re going to my mom to hang out, she lives like 20 min away so we’re planning to spend the day there. Talk later, HUGS <3

29 reaktioner på “BREAKFAST SPOT”

 • PutAllOnMe says:

  This really is the perfect breakfast! It looks so yummy :)
  xx
  http://putitallonme.com/

 • Michaela says:

  It’S look soo yummy♥

 • Åh det såg ju riktigt najs ut! En fråga bara, vad smakar matcha? Eller är det som chiafrön att det inte smakar jota utan bara är nyttigt? Haha :)

  • Louise says:

   Matcha är grönt te som man har malt ner till ett fint pulver. Så det smakar te. Väldigt gott!

  • janni says:

   Det smakar lite, jag skulle säga att en matcha latte smakar mer än den här bowlen jag åt. :-) Jag älskar det men jag vet att vissa tycker det smakar “gräs”, något jag inte brukar gilla men prova! :D Kram!

 • Anna says:

  Åh ser så gott ut ?

 • Hanna says:

  Hej janni! Ska till marbella nästa vecka och vill jättegärna besöka stället. Vilken adress ligger det på? Xoxo

 • ISA says:

  åh vilket himla snyggt upplägg med. Men måste fråga: smakar det minsta lilla som matchalatten!?? för det var ju inte gött alltså. haha!

 • Rebecca says:

  Vad heter modellen på dina reebok skor som du har här, har sett att du använder de ofta och det är super duper fina. Älskar när träningsskor har mycket färg! Kram! Xx

 • CAMILLAESI says:

  åh, så gott.
  Jag undrar bara hur ni klarar er med språket i Marbella, det är ju ändå spansktalande. Men det kanske är mest turist anpassat så det är mest engelska som pratas? :)

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  • janni says:

   Det funkar absolut med engelska just här i Marbella, även om jag gärna pratar grunderna på spanska. Typ hola, ber om notan, ja jag vill ha en påse i matbutiken osv haha! Kram!

 • Maria says:

  You should try the cold matcha latte. It’s super yummy! :)

 • Sofia says:

  Hej Janni! älskar både dina och Jons vloggar! Efter att jag såg denna video idag så måste jag ju bara åka till Marbella! Jag ska kanske söka in till Marbella Design Academy och undrar om du vet hur det är på boende fronten i Marbella? lätt att få bostad? hyra? är det generellt dyrt att bo i Marbella?

  Kram Sofia

  • janni says:

   Åh vad kul att höra, tack! :D Det är nog ganska lätt, första gången jag åkte hit hyrde jag och hittade det på google. Det var innan vi hade hus här så jag har inte hyrt på några år… Men – jag hör om folk som hyr hela tiden så tror det är ganska lätt. Tror du kan få en bra deal om du hyr en längre period, och inte en vecka liksom! :-) Kram!

   • Sofia says:

    tack super mycket för att du svarar! ja jag hittade nu lite olika sidor där de hyr ut lägenheter en längre tid på Marbella, inte farligt dyrt :)

    Jag har en till fundering, jag mejlade dig om detta men fick inget svar, förstår att du har mycket att göra och får massor med mejl dagligen.. Men testar här istället! kanske är enklare att svara då :)
    Jag ska åka till Palma de Mallorca i mitten av augusti tillsammans med mina bröder. Och klipporna ni hoppar på ser så kul ut! jag vill också att vi ska hitta sådana ställen!
    Därför måste jag ju fråga dig, eftersom ni varit vid olika klippor varje dag ser det ut som! ;) om du har tid att ge mig några tips skulle det verkligen uppskattas! Vi ska bo i området Santa Catalina mitt i Palma de Mallorca. och ha utsikt över hamnen. Vet du närmsta klipporna därifrån? (eller bra badställe) gärna ett ställe som inte är smockat med folk. De klipporna ni gick till under Jons andra vlogg på Mallorca (vlog92) såg himla bra ut!! (men där berättade han inte vart ni var)
    Skulle bli super glad om du ville ge mig något tips!
    Kollade hur långt det var till Calo Des Moro som såg såå nice ut, men tog 11,5 timme att gå till.. höhö kändes lite väl långt! och jag tror inte att vi kommer hyra en bil.
    Har du något annat du vill tipsa om i Palma, gör gärna det! Kram!

 • Amanda says:

  Wow, ser verkligen så trevligt ut!

 • Louise says:

  Hej! Hur mycket kosta det att sola på de nao poolclub? Tack :)

 • Amina says:

  Älskar dina och Jons vloggar. Men man blir ju så avis! Åh så härligt ni ser ut att ha det. Och så söta tillsammans och mot varandra!

 • Cierra Mais says:

  Omg the food looks incredibly delish!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Charlotte says:

  Hej Janni! Åh måste verkligen säga, Stort tack för all inspo du ger! Ska boka en resa till Marbella och jag bara längtar efter att testa de goda matställena du tipsar om. Ser helt underbart ut! :D Kram

 • Sara says:

  Hi Janni!
  Those jogging shoes you are wearing, which brand ate they? ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.