MY CLAY RITUAL

janni-deler-clay-ritualDSC_8362
janni-deler-clay-ritualDSC_8354 copy
Trying Elvitals new products Extraordinairy Clay.

Hej babes! Jag har tidigare nämnt att jag använder olika schampon och hårprodukter hela tiden, jag har mina favoriter men eftersom jag reser ofta så brukar jag prova nya då jag sällan orkar packa med mig alla produkter. :-) Nu har jag fått prova Elvital Extraordinary Clay-serien i samarbete med L’Oréal Paris. Det är fyra olika produkter, och här är min Clay Ritual: Jag börjar med deras Pre-mask, har den i håret i ungefär 5-10 minuter så den kan suga åt sig alla orenheter och gör hårbotten len och håret mjukare. Efter det använder jag schampo och balsam, när jag fönar håret efter känns det väldigt mjukt och återfuktat vilket är viktigt för mig då jag spenderar mycket tid i solen. :-) Min favoritprodukt är nog torrschampot, finns det någon bättre produkt när man har bråttom? Haha! Den här fastnade jag för direkt då den ger bra volym och det blir inte “tungt” som många andra torrschampon kan kännas som (plus att den luktar sjukt gott!). Extra plus i kanten för de fina färgerna också, alltid kul att ha i badrummet. ;-) Puss på er!

//Hey babes! I’ve mentioned earlier that I use different shampoos and hair products all the time, I have my favorites but since I travel a lot I usually try new ones since I don’t feel like packing all my products with me. :-) Now I’ve gotten to try the Elvital Extraordinary Clay-series in collaboration with L’Oréal Paris. There’s four different products, and here’s my Clay Ritual: I start with the Pre-mask, have it in my hair for about 5-10 minutes to take out impurities and to make the hair softer. After that I use the schampoo and conditioner, when I blow dry my hair afterwards it feels very soft and hydrated which is important to me since I spend a lot of time in the sun. :-) My favorite product is probably the dry schampoo, is there a better product when you’re in a hurry? Haha! I fell for this one straight away since it gives good volume and it doesn’t feel “heavy” like lots of other dry schampos does (plus it smells so good!). Like the colors of them too, always fun to have in the bathroom. ;-) Hugs babes!

24 reaktioner på “MY CLAY RITUAL”

 • Amina says:

  Torrschampo är ju Guds gåva till kvinnan. Jag använder Batiste och är så nöjd, men alltid kul att prova nytt :) Tack för tipsen!

 • Sofia says:

  Alltså jag förstår att du är ansiktet utåt för L’oreal men som vegetarian borde du stå på djurens sida och L’oreal testar definitivt på djur.

  • Kathy says:

   Totally agree but this is one of these sponsored/non personal posts.. It’s good to bring up though that all of these “mass” beauty brands still are animal-cruel

 • Maria says:

  Do you have oily hair? Cause I think clay is recommended for oily hair and oily skin.

 • Giada says:

  I tried the shampoo and loved it ;)

  Giada
  Glam Observer

 • Never heard of their Clay Products, thanks for sharing! :-)

  xx

 • maritha johansson says:

  Tror jag inte ett ögonblick på. Och vad fick du betalt för det här då?

  • janni says:

   Jag skulle aldrig skriva något som jag inte står för, jag skriver exakt som jag tänker/tycker och det spelar ingen roll om någon betalar eller inte. :-) Kram!

 • Isabelle says:

  Menar inte att vara elak men detta var nog det sämsta schampoo och balsam jag testat (och då har jag oljig hårbotten…) men funkar säkert bra för någon annan

 • Emma says:

  Hi Janni, do you find this range ok for blonde hair? I worry it may make my blonde highlights yellow and brassy, so I haven’t tried it yet.
  Xx

 • Noora says:

  I want to try them out – the bottles also have such a nice color that they will look good in the bathroom ;)

 • Annika says:

  Nu hade inte jag masken, men schampot och balsamet fick mitt hår att bli mer fettigt. Passade inte mitt hår alls!

 • Hermine says:

  Hello jannid ! You are so so beautiful, a model for me !
  Could you say me whats is your clothes brand in this photo please because i really love it :)
  Sorry for my french english

 • Ashley says:

  Hi!
  I would also like to know where your beautiful dress is from? Thank you!

 • Frida says:

  Hur ofta tvättar du ditt hår? För jag lyckas aldrig få det bra när man skall försöka kombinera träning men kanske tvätta håret var tredje dag? Mitt hår blir jättelätt fett i hårbotten och jag tycker inte om att ha torrschampo om jag har tränat… Hur tänker du?
  Massa kramar!

 • Saga says:

  Vart kommer klänningen ifrån, så fin!! ?

 • Shampoo* babe! Maybe you have auto correct on and it came up as something else in Swedish xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.