ROOF TOP NIGHTS

janni-deler-roof-top-marbellaJ1180488
janni-deler-roof-top-marbellaJ1180522 copy
janni-deler-roof-top-marbellaJ1180497
janni-deler-roof-top-marbellaJ1180495

Snaps from last night on the roof top <3

Sista kvällen här är snart över… Är på riktigt lite ledsen i kroppen, men får boka en resa hit snart igen. Vi avslutade iallafall på bästa sätt, vi åt middag på båten och hade det mysigt. Perfekt ställe att avsluta resan på! Igårkväll ordnade jag myskväll på taket, massa gott snacks, solnedgång och film. Vi gick ner ganska tidigt däremot men det var härligt att bara sitta där uppe och njuta. Jag filmade hela gårdagen men jag har inte hunnit/prioriterat att sitta inne och redigera idag, jag ville njuta av min sista dag här. Ska försöka få den klar så snart som möjligt, så den kommer upp imorgon! :-) Nu – packa klart och sova. Puss och kärlek <3

//Our last night here is almost over… I’m actually pretty sad about leaving, but I have to book another trip here soon again. We finished it off in the best way possible, we had dinner on the boat and just chilled. Perfect place to end this trip! Last night I organized a chill night on the roof top, lots of good snacks, sunset and a movie. We went downstairs pretty early though but it was great to just sit up there and enjoy. I filmed all day yesterday but I haven’t had time/prioritized sitting at home editing today, I wanted to enjoy my last day here. Will try to get it done as soon as possible, so I’ll post it tomorrow! :-) Now – pack up the last things and then sleep. Kisses and love <3

30 reaktioner på “ROOF TOP NIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.