FESTIVAL READY

janni-deler-festival-ready8S0A7349
janni-deler-festival-ready8S0A7296

Ready for a weekend of festival!

Hej babes! Nu är vi påväg från Marbella… Blev en ganska stressig morgon och jag hade inte tänkt på att blogga innan jag åkte. Gick upp tidigt och flög till Barcelona där jag är nu! En snabb mellanlandning innan jag åker till Göteborg för att gå på Way Out West! :-) Jag har ju verkligen inte varit på många festivaler, jag har varit på en i London som jag kommer ihåg och det är typ det. Är sjukt pepp på helgen och det ska bli så otroligt kul att träffa alla igen. <3 Sorgligt att lämna Marbella som sagt men som tur är ska jag till något roligt. Jon åker direkt till Monaco så måste vara utan honom några dagar nu också… Men – vi ses på söndag så det är inte så många dagar som tur är! Nu måste jag boarda, hörs i GBG nästa gång. Puss <3

//Hey babes! We’ve now left Marbella… Ended up to be a pretty stressful morning and I didn’t think of blogging before I left. Woke up early to fly to Barcelona so I’m here right now! A quick stop over before I’m heading to Gothenburg to go to Way Out West! :-) I haven’t been to lots of festivals, I’ve been to one in London that I remember but that’s about it. I’m super excited for the weekend and it will be crazy fun to see everyone again. <3 Sad to leave Marbella as you know by now but luckily I’m going for something fun. Jon will go straight to Monaco so I have to be without him for a few days too… But – I’ll see him sunday again so not too many days apart! Time to board, talk to you in Gothenburg next time. Hugs <3

17 reaktioner på “FESTIVAL READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.