WISH LOOK

janni-dreamlook

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here! – all from shopbop

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår super, valde att gå hem igår och stannade på hotellet hela kvällen, åt roomservice och kollade en film. Vi var ju på en dagsfest men det var så mycket folk så man nästan fick panik, haha! Jag som inte varit ute och festat på hela sommaren var väl så ovan man kunde bli, man gled liksom runt i folkmassan och kunde inte riktigt bestämma vart man ville gå. Man fick glida med och gilla läget! ;-) Glad för mitt beslut idag iallafall, sista dagen här och vi ska snart iväg på lunch. Idag är det en annan dagsfest som jag faktiskt är sjukt peppad på, det kommer säkert vara minst lika mycket folk men det ska bli kul att hänga med alla innan jag åker hem igen. Flyger till Monaco tidigt imorgon bitti så vill passa på! Hade gärna haft på mig looken ovan idag, vi ska förbi festivalen en sväng och då hade jag gärna sett ut såhär. Måste skaffa mig någon fin ryggsäck, så skönt att slippa bära på en väska… Den här röda är lite mindre och den är ju bara så otroligt söt, haha! Hörs lite senare, PUSS <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, I chose to go home yesterday and stayed at the hotel all night, had room service and watched a movie. We were at a day party and it was so crowded so you almost panicked, haha! I guess I wasn’t used to it since I haven’t been out partying all summer, you were just floating around in the crowd and couldn’t really decide where you wanted to go. You got stuck in between all the people and you just had to go with the flow! ;-) Glad about my decision to go home now, last day here today and we’re soon heading for lunch. There’s another day party today and I’m actually super excited, it will probably be just as crowded but it will be fun to hang out with everyone before I go back home again. My flight to Monaco leaves early tomorrow morning so I want to spend time with my friends! Would’ve loved to wear this look above today, we’ll pass by the festival and I wish I could look like this. Need to buy a nice backpack, it’s a lot nicer to not carry a bag in your hand… This red one is a bit smaller and it’s just so cute, haha! Talk later, HUGS <3

7 reaktioner på “WISH LOOK”

 • Sofia says:

  Marc Jacobs har jättefina och söta ryggsäckar i flera storlekar, har själv en och älskar den!

 • Nora says:

  Hej fina,

  Var gör du dina collage? Hoppas du får en sista superbra dag i Sverige! Puss & Kram

 • Helena says:

  Jag köpte en för bara någon vecka sen, från day birger et mikkelsen. ÄR SÅ NÖJD! Det blir så löjligt lätt att bära med sig tunga saker. Enda nackdelen är väl att det blir svårare att komma åt värdesaker (i ett innerfack pga stöldrisken) och att jag ibland tror jag går bakåt i tiden, fyller 30 år och köper min första rygga sen skoltiden. Men det är så värt det! Speciellt som jag ska börja pendla till Uppsala från sthlm pga plugg nu i höst.

  • janni says:

   Åh ska spana! :D Hahaha, jag ÄLSKAR ryggsäckar. Så mycket skönare att bära runt på saker! ;-) Kram!

 • La Caleya says:

  Festivals need to be comfy dressed to enjoy! backpack is a must definitively :)

  http://www.lacaleya.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.