MINI BLUE

janni-deler-mini-blueDSC_0461-Redigera-2
janni-deler-mini-blueDSC_0410-Redigera
janni-deler-mini-blueDSC_0494-Redigera
janni-deler-mini-blueDSC_0385-Redigera copy
janni-deler-mini-blueDSC_0378-Redigera
janni-deler-mini-blueDSC_0478-Redigera

Na-kd choker (here!)/ Verge girl dress (here!)/ Nelly belt/ Leowulff bag (here!)/ Missguided shoes

Silver och blått, en ny favoritkombo! Älskar den här silvriga klänningen som gör att alla andra färger poppar. Väskan är från Leowulff som jag gör ett samarbete med just nu, det här är väska nummer två som jag valt att styla såhär. Den är lite mindre än den förra jag visade (som ni kan se här!) och som ni vet så är jag ju svag för mindre väskor. I den här får jag plats med kameran, vilket underlättar för mig en hel del. ;-) Jag gillar strukturen på väskan extra mycket, det gör att den blir mer speciell. Gillar även att man kan hänga den på axeln eller runt sig, skönt att slippa bära en väska i handen hela tiden. :-) Hörs sen, PUSS <3

//Silver and blue, a new favorite combo! Love this silver dress that makes all the other colors pop. The bag is from Leowulff that I’m doing a collab with right now, this is bag number two that I chose to style this way. It’s a bit smaller than the last one I showed (you can see that here!) and as you know I’m weak when it comes to smaller bags. In this one I can still fit my camera, which makes it a lot easier for me. ;-) I like the structure of this bag a bit extra, it makes it more special. Also like that you can hang this on the shoulder or around you, it’s nice to not have to carry a bag in your hand all the time. :-) Talk later, HUGS <3

In collaboration with Leowulff.

13 reaktioner på “MINI BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.