NEEDED

janni-deler-spa-by-clarins-marrakechDSC_9503-2

How I want to spend my sunday…

Hej babes, från Monaco den här gången! Lämnade Göteborg otroligt tidigt imorse så jag kom fram till Monaco för ett tag sedan, typ helt förstörd… Hett tips är att inte gå på dagsfest, middag osv och tänka att det löser sig om du ska upp vid 04.30! ;-) Jag gjorde det och har ångrat mig hela morgonen, haha! Skönt att komma hem iallafall, har saknat Jon, lägenheten och det här stället! Ska vila lite en stund så kommer jag tillbaka med mer energi senare! :-) Vill bara hänga på ett spa idag… Puss <3

//Hey babes, from Monaco this time! Left Gothenburg super early this morning so I arrived to Monaco a while ago, pretty destroyed to be honest… Great tip is to not go to a day party, dinner etc and think that everything will be ok if you have to wake up at 04.30! ;-) I did just that and I’ve regretted it the entire morning, haha! Nice to come home at least, I’ve missed Jon, the apartment and this place! Gonna rest for a while and I’ll be back with more energy later on! :-) Just want to hang out at a spa today… Hugs <3

10 reaktioner på “NEEDED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.