DREAMLAND

janni-deler-dreamland-beach-baliL1010606
janni-deler-dreamland-beach-baliL1010613 copy
janni-deler-dreamland-beach-baliL1010618
janni-deler-dreamland-beach-baliL1010623
janni-deler-dreamland-beach-baliL1010615
janni-deler-dreamland-beach-baliL1010628 copy
janni-deler-dreamland-beach-baliL1010608

Another day, another beach…

God morgon babes! Samma dag som vi åkte till Green Bowl åkte vi och spanade in Dreamland, en strand som låg ganska nära och var supervacker! Lite mer folk men som jag sa innan så gjorde det inte så mycket. :-) Vågorna bröt precis vid strandkanten så det var väldigt kul att spana in alla som lekte där, haha! Vi åt, såklart, en Nasi Goreng och tog faktiskt en massage innan vi åkte hemåt. Väldigt fint ställe som var kul att se! Idag är det utflykt deluxe som gäller, ska visa vart vi ska så fort vi kommit fram. Har googlat så mycket bilder och stället ser galet ut… Puss på länge, hörs sen! Ps. kanske kommer ha dåligt internet men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er! <3

//Good morning babes! Same day as we went to Green Bowl we went to check out Dreamland, a beach that was pretty close by and it was beautiful! A bit more crowded but as I mentioned earlier we didn’t really care. :-) The waves were breaking right by the shore so it was really fun to watch all the people playing around there, haha! We had, of couse, a Nasi Goreng and actually had a massage before we went back home. Beautiful place that was fun to see! Today we have adventure deluxe on the schedule, will show you where we’re going as soon as we’re there. I’ve googled so many pictures from it and the place looks insane… Hugs babes, talk later! Ps. may have bad internet connection but I’ll try my best to update you guys! <3

19 reaktioner på “DREAMLAND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.