Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | August 25, 2016

DREAMLAND

janni-deler-dreamland-beach-baliL1010606 janni-deler-dreamland-beach-baliL1010613 copy janni-deler-dreamland-beach-baliL1010618 janni-deler-dreamland-beach-baliL1010623 janni-deler-dreamland-beach-baliL1010615 janni-deler-dreamland-beach-baliL1010628 copy janni-deler-dreamland-beach-baliL1010608

Another day, another beach…

God morgon babes! Samma dag som vi åkte till Green Bowl åkte vi och spanade in Dreamland, en strand som låg ganska nära och var supervacker! Lite mer folk men som jag sa innan så gjorde det inte så mycket. :-) Vågorna bröt precis vid strandkanten så det var väldigt kul att spana in alla som lekte där, haha! Vi åt, såklart, en Nasi Goreng och tog faktiskt en massage innan vi åkte hemåt. Väldigt fint ställe som var kul att se! Idag är det utflykt deluxe som gäller, ska visa vart vi ska så fort vi kommit fram. Har googlat så mycket bilder och stället ser galet ut… Puss på länge, hörs sen! Ps. kanske kommer ha dåligt internet men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er! <3

//Good morning babes! Same day as we went to Green Bowl we went to check out Dreamland, a beach that was pretty close by and it was beautiful! A bit more crowded but as I mentioned earlier we didn’t really care. :-) The waves were breaking right by the shore so it was really fun to watch all the people playing around there, haha! We had, of couse, a Nasi Goreng and actually had a massage before we went back home. Beautiful place that was fun to see! Today we have adventure deluxe on the schedule, will show you where we’re going as soon as we’re there. I’ve googled so many pictures from it and the place looks insane… Hugs babes, talk later! Ps. may have bad internet connection but I’ll try my best to update you guys! <3


19 kommentarer19 kommentarer om “DREAMLAND”

  This looks like PARADISE! I’m really enjoying Jon’s Videblogs from Bali, they somehow have a different and more relaxed vibe :-)

  btw: have the guys tried out the drone yet, or is it not allowed in Bali? Just wondeirng…

  xx Lisa | Travelblog JoyDellaVita

  Reply

  It’s scary with drones and rules here, but they’ve used it a bit! :-) Xx

  Reply

  Gorgeous pictures babe! Have fun!
  Just uploaded a outfit post about my day in Monaco :) Check it out!

  Xx from the Netherlands,
  Roos

  http://rooskoks.com

  Reply

  Hej Janni!
  Tänkte börja med att säga att jag tycker du och Jon är underbara och jag älskar era vloggar! Är smått avis på ditt liv haha….:P Undrade bara ifall du/Jon någonsin blir trötta på att behöva filma allt, ta med er kameror och ständigt komma på nya idéer? Känns det som att era liv blir för *o-privata* ibland?
  Kramar!!

  Reply

  Tack fina! <3 Självklart är man inte 110% sugen varje dag, men nästan! :-) Älskar det och det är feedbacken som är roligast! Kram <3

  Reply

  It is so beautiful there! I wish I go to Bali next summer.

  Reply

  You look fantastic ?
  Where do you have your white shirt from ?☺️
  Enjoy your vacation !

  Phyllis :)

  Reply

  Vad härligt att få följa er på er resa till Bali! verkar underbart :)
  Har en fråga till dig om Kapstaden, vet att du var där för ett tag sen. Vad tyckte du om Sydafrika, något du rekommenderar? Jag funderar nämligen på att resa dit senare i höst :P är dock lite rädd för att flyga och det är en ganska lång resa. Hur upplevde du den? :) Hoppas du har möjlighet att svara!

  Reply

  Hej Janni!

  Kan inte du göra en bikini haul på din favoriter/senaste bikinisar och säga vart dem kommer ifrån? Du har nämligen så många fina :)

  Kram!

  Reply

  What a lovely site!!! Once again, I’m so jelly! Hope you’re having the best time. I can’t wait to see what you explore next. Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här