Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | August 26, 2016

FLIGHT MODE

janni-deler-flight-mode-komodoJ1200792 janni-deler-flight-mode-komodoL1010828 janni-deler-flight-mode-komodoL1010814 janni-deler-flight-mode-komodoJ1210046-Redigera-2 janni-deler-flight-mode-komodoJ1210039 janni-deler-flight-mode-komodoL1020019

Flying in to Komono island yesterday, such a cool place!

Hej babes! Igår hade jag en mobil/social media detox, inte frivilligt men oj vad härligt det var. :-) Vi flög från Bali tidigt på morgonen, vi åkte till Komodo för tre dagars båtresa. Vi är ju alla lite hooked på båtlivet, Jon har inte åkt så mycket båt förut så efter i somras när vi var på Formentera och Ibiza ville han åka mer. Jag tackar inte nej, känner mig som en helt annan människa när jag är på en båt. Anyway, vi flög in och såg alla små öar, landade och åkte direkt till båten som tog oss ut till det ballaste stället jag varit på i hela mitt liv. Säger bara WOW! Vi hade ingen mottagning på mobilerna så min mobil hade fullt batteri när jag gick och la mig, och det händer inte så ofta. ;-) Ska visa er massa bilder så fort vi får bättre internet, men nu ska jag njuta allt jag kan. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning! Yesterday I had a phone/social media detox, I didn’t choose to have it but wow it was nice. :-) We flew from Bali early in the morning, we went to Komodo for a three day boat trip. We’re all pretty hooked on boat life, Jon haven’t been on boats that much before so after this summer when we went to Formentera and Ibiza he wanted to do it more. I will never say no to that, I feel like a completely different person when I’m on a boat. Anyway, we flew in and saw all the small islands, landed and went straight to the boat that took us out to the coolest place I’ve ever been to in my life. I can only say WOW! We didn’t have any reception on our phones so my phone had full battery when I went to bed, and that never happens. ;-) Will show you pictures as soon as our internet gets better, but now I’m gonna enjoy this as much as I can. Talk later, HUGS <3


29 kommentarer29 kommentarer om “FLIGHT MODE”

  Hej Janni!
  Kan inte du göra en bikini haul på din favoriter/senaste bikinisar och säga vart dem kommer ifrån? Du har nämligen så många fina :)
  Kram!

  Reply

  Åh såå spännande det ska bli och se bilder därifrån!! :D

  Reply

  Guu så underbart det ser ut! Drömmer verkligen om att få besöka Bali någon gång =)

  Reply

  I would love to enjoy boat ride but I get sea sick so quick and it really sucks so I rather stay away from boats.
  Have a nice time, can’t wait to see the vlogs :)
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply

  Härligt för er! <3 Är lite avis på allt ni får uppleva men såklart sååå glad för er skull. <3 Ha så underbart men var rädda om er. Puss o kram från mamma och glöm aldrig … Jag älskar dig! <3

  Reply

  Är du på Komono, inte Komodo? På Komodo finns det äckliga jättevaraner…..

  Reply

  Komodo, hehe dom kallar dom för Komodo dragons… Så drakar såg vi, haha! ;-) Kram!

  Reply

  Hej! Såg att du startade bloggen 2013? Galet att så sent starta den och direkt bli bäst! =) Hur sparat du ner dina bilder så dom blir så bra kvalitet?

  Reply

  Men sötnos, tack! <3 Det beror på bloggen och vilken storlek man ska spara ner, om det är det du menar. :-) Kram!

  Reply

  Hej Janni! Måste fråga dig gällande dina shorts, brukar du beställa dom från imso som du brukar länka till? För har för mig att du sagt att du har strl 26 och skulle behöva 27. Men det måste vara de amerikanska storlekarna va? För jag beställde ett par i strl 25 och dom var för stora. Och då är vi ändå samma kroppstyp? NJUT av BALI nu, ser helt underbart ut! Kramar!

  Reply

  Hej fina! Jag brukar ha strl 25, men alla är så olika i sizing! :-) Kram!

  Reply

  Really pretty pictures <3
  Also in love with the knitwear you're wearing in the first picture! May I ask where it's from?

  Reply

  Hej
  Jag och min man ska åka på bröllopsresa i januari och jag blev helt såld på denna plats. Vi har haft Bali i åtanke men att flyga hit vore fantastiskt. Är det svårt att flyga där emellan och Är det väldigt dyrt att åka båt mellan öarna? Hoppas att du har tid att svara :) Önskar dig en trevlig kväll i Stockholm

  Reply

  Det var SÅ härligt, ÅK! Det var superenkelt, typ 1 h flyg som går dagligen. Inte så dyrt och enkelt att åka! Vi hade ju en och samma båt under tiden, så jag vet inte riktigt… Kolla med någon båt och ni vill bo på båt, det var SÅ härligt! Kram!

  Reply

  Hej igen
  Du behöver inte berätta några exakta priser över vad ni betalade men vi har mailat med en “båt-firma” om kostnader. Dessa vill ha 50 000:- för tre dagar. För mig är det mycket pengar. Är det i närheten av vad ni betalade eller är detta väldigt mycket? Man inbillar sig att det ska vara rimliga priser i Asien, även för en med “vanlig lön” :D Flygresan är bokad så Bali väntar i januari oavsett om det blir en tur dit eller ej.
  Hoppas du tar dig tid att svara.
  Kram

  Reply

  Hi Janni! So pretty! Also I love your laptopbag and I spent weeks to find one that looks like it, but I haven’t found one yet. From what brand is yours?

  Reply

  I don’t know the brand… :-( I bought it like 4 years ago in a computer store in Sthlm! Xx

  Reply

  Hejsan!

  Jag och min sambo ska åka till Bali i mars och resa runt i cirka 3 veckor. Vi har tänkt oss att åka till Komono Island, men känner att vi skulle behöva lite tips på hur man tar sig dit, gärna lite tips på hur man tar sig runt i övrigt också. Från vilken flygplats åkte ni när ni åkte till Komono Island? Samt hur mycket kostar en sådan flygresa? Har du något mer tips på vad man verkligen inte ska missa när man är på Bali och är där så länge som vi ska vara. Vi har ju tid på oss för att resa runt lite :)

  Jag längtar så himla mycket efter att komma iväg på denna resa och det ska bli så spännande!! Ni verkar ha haft det så otroligt bra, och vi har blivit så inspirerade av både dig och Jon när det gäller att komma iväg och resa!
  Kram på er båda och tack för all inspiration man får av er!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här