SHADY SHACK

janni-deler-shady-shackL1010779 copy
janni-deler-shady-shackL1010771
janni-deler-shady-shackL1010767
janni-deler-shady-shackL1010753
janni-deler-shady-shackL1010750
janni-deler-shady-shackL1010742 copy
janni-deler-shady-shackL1010774

Great food at Shady Shack in Canggu – try their green smoothie bowl <3

Här kommer ett hett mattips om ni ska hit – Shady Shack i Canggu. Det finns så sjukt många grymma ställen gömda överallt här, hade lätt kunnat vara här i typ 2 veckor och bara provat mat haha! Hälsoställen, organic, vegan och allt det där – älskar det. :-) Vi åkte till Canggu en dag och provade det här stället, jag tog en grön smoothie bowl (som var magisk!) och sen en avokadomacka med ägg. En limejuice till det så var magen och kroppen glad! Allt såg riktigt smarrigt ut, önskar ibland att man hade en större mage som fick plats med ännu mer mat. Ska testa ett liknande ställe här i Seminyak innan vi åker hemåt, såg riktigt gott ut på Instagram… Puss på er! <3

//Here’s another great food tip if you’re going here – Shady Shack in Canggu. There’s so many cool places hidden around here, could easily be here for 2 weeks and just try food haha! Healthy places, organic, vegan and all of that – love it. :-) We went to Canggu one day and tried this place, I had a green smoothie bowl (it was magical!) and then an avocado toast with eggs. A lime juice with that and my stomach and body was happy! Everything looked so good, sometimes I wish I had a bigger stomach so I could eat even more. Will try a similar place here in Seminyak before we go home, looked so tasty on Instagram… Hugs babes <3

11 reaktioner på “SHADY SHACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.