CHIMI EYEWEAR

janni-deler-chimi-eyewear-baliL1010298-Redigera
janni-deler-chimi-eyewear-baliL1010341-Redigera
janni-deler-chimi-eyewear-baliL1010354-Redigera
janni-deler-chimi-eyewear-baliL1010323-Redigera
janni-deler-chimi-eyewear-baliL1010361-Redigera

Chimi Eyewear glasses (here!)/ Midsommarswim bikini

Hej babes! Som ni säkert vet är jag ett stort fan av Chimi Eyewear glasögonen, det är två vänner till mig som startat märket och enda sedan dom släpptes har jag alltid med mig 3-4 par när jag åker någonstans. Ni har nog inte missat att färgen “peach” är min favorit, speciellt på stranden… ;-) Vi åkte ju till Mauritius ihop för att plåta massor för ett tag sedan, älskar att jobba tillsammans med vänner som gör ett grymt jobb! Jag har fastnat för spegelglas på solbrillor, funkar på beachen, i skidbacken och på stan. :-) Jag kommer nog köra en hel del på de genomskinliga i höst (färgen litchi) då dom passar till allt och är sjukt snygga. Jag har fixat en rabattkod till er som är JANNIXCHIMI – använder ni den får ni 15% rabatt i hela shoppen. Happy shopping! PUSS och god natt <3

//Hey babes! As you probably know I’m a huge fan of Chimi Eyewear glasses, two friends of mine started the brand and ever since they released I always bring 3-4 pairs when I go somewhere. You’ve probably noticed that the color “peach” is my favorite, especially on the beach… ;-) We went to Mauritius together to shoot a lot a while ago, I love to work together with friends who’s doing a great job! I’ve fallen for mirrored glasses lately, works on the beach, in the ski slope and for city life. :-) I will probably use the color “litchi” a lot this fall since they work with everything and look awesome. I have a discount code for you guys and it’s JANNIXCHIMI – it will give you 15% discount in the entire shop. Happy shopping! KISSES and good night <3

In collaboration with Chimi Eyewear.

18 reaktioner på “CHIMI EYEWEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.