CAFÉ ORGANIC

janni-deler-cafe-organicL1040011-Redigera
janni-deler-cafe-organicL1040024
janni-deler-cafe-organicL1040043-Redigera
janni-deler-cafe-organicL1040061 copy
janni-deler-cafe-organicL1040049

Today’s hangout – Cafe Organic Bali!

Alltså kolla på maten ovan, hur hungrig blir man? Vi har hittat så många ställen här och det här är absolut en favorit – Cafe Organic i Seminyak. Om ni är här så måste ni gå dit! Vi provade såklart acai coco som kom serverad i en kokosnöt… Man kunde till och med fota maten när man hade ätit upp och det hade blivit fint! ;-) Älskade inredningen, juicerna (jag tog en Island Vibes) och såklart maten. Jag beställde sötpotatis pommes på sidan bara för att jag varit så otroligt sugen på det dessa dagar, och dom var grymma också. Tror att allt på menyn hade varit ett toppenval, såg så ut iallafall. Önskar att det öppnade fler såna här ställen i Monaco, jag hade gått dit varje dag och ätit. Hett tips! Puss babes <3

//Oh my check out the food above, how hungry does it make you? We’ve found so many places here and this is for sure a favorite – Cafe Organic in Seminyak. If you’re here you have to go there! We had to try the acai coco that was served in a coconut… You could take a photo of the food when you’ve eaten it up and it would still be a good photo! ;-) Loved the interior, the juices (I had an Island Vibes) and of course the food. I also ordered sweet potato fries on the side just because I’ve been craving it these days, and they were awesome too. I think everything on the menu would’ve been a good choice, that’s how it looked anyway. Wish Monaco had more places like this, I would go there every day. Great tip! Hugs babes <3

30 reaktioner på “CAFÉ ORGANIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.