PALM TREE HEAVEN

janni-deler-palm-tree-islandL1030354-Redigera
janni-deler-palm-tree-islandL1030374-Redigera
janni-deler-palm-tree-islandL1030391-Redigera-Redigera
janni-deler-palm-tree-islandL1030363-Redigera
janni-deler-palm-tree-islandL1030414-Redigera

My favorite little island, filled with palm trees. Wearing Na-Kd kimono (old) and Reina Olga bikini.

God morgon babes! Sista dagen i paradiset, buhu… Vi har iallafall planerat en lunch med några nyfunna vänner här, det var dom vi var på båten med. Så otroligt härliga människor! Vi åt middag med dom igår också så vi bokade in en lunch idag, vi ska gå till Sisterfields som några av er tipsat om. :-) Sista dagen på båten åkte vi runt bland massa små öar, vi såg den här ön som hade massa palmer mitt ute i ingenstans så vi var tvungna att åka dit och spana. Ni vet ju om min kärlek till palmer! ;-) Kommer ha med mig så många minnen och fina platser från det här stället, vill åka tillbaka dit snarast. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Last day in paradise, buhu… We’ve planned lunch with some new friends from here, they were with us on the boat. Amazing people! We had dinner with them yesterday so we booked lunch today as well, we’re going to Sisterfields that some of you told us about. :-) Last day on the boat we went and explored lots of small islands, we saw this island with palm trees all over in the middle of nowhere so we had to go there and check it out. You know about my love for palm trees! ;-) Will have so many memories and beautiful places with me from this trip, can’t wait to go back. Talk later, hugs <3

19 reaktioner på “PALM TREE HEAVEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.