FALL FAVES

janni-fallfave

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!

Nu är det dags för oss att hoppa på planet mot Monaco. Både peppad och ledsen, det ska bli skönt att komma hem men jag hade gärna stannat ett tag till. Dagarna går så sjukt snabbt! Jag börjar faktiskt bli sugen på lite höstkläder, i Monaco är det fortfarande runt 20-25 grader men iallafall. :-) Har börjat kolla mycket efter härliga stickade tröjor och boots, kommer bli en favoritkombo i höst. Valde ut lite favoriter ovan, vill ha nummer 1,2 och 4 extra mycket… Ska rota igenom min egen garderob först och se vad som gömmer sig där, haha! Hörs imorgon, nu ska vi boarda! Lots of love <3

//Now it’s time to jump on the plane to Monaco. I’m both excited and sad, it will be nice to come home but I would’ve loved to stay a while longer. The days just fly by so fast! I actually feel like wearing some fall clothes, in Monaco the temperature is around 20-25 degrees at the moment but still. :-) I’ve been looking around a lot for knitted sweaters and boots, will be a favorite kombo this fall. Picked out some favorites above, I want number 1, 2 and 4 a bit extra… Will look through my own wardrobe first to see what’s hiding in there, haha! Talk tomorrow, time for us to board! Lots of love <3

8 reaktioner på “FALL FAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.