SISTERFIELDS

janni-deler-sisterfieldsL1040163
janni-deler-sisterfieldsL1040179 copy
janni-deler-sisterfieldsL1040167
janni-deler-sisterfieldsL1040164

Food at Sisterfields in Bali – acaibowl and polenta fries with truffle sauce.

Ett till mattips från Bali, och faktiskt det sista. Sisterfields i Seminyak – superhärligt ställe! Jag var tvungen att prova deras acaibowl också, och den här var på riktigt en av de bästa jag ätit. Jag älskar såna här ställen där man kan beställa frukost hela dagen, hehe! Vi beställde polenta pommes också med en tryffelsås, det var riktigt gott och något jag måste prova att laga själv. :-) Jon beställde en svart hamburgare. Dom hade tillagat brödet med kol vilket gjorde det svart, han sa att det var gott och jag tyckte mest att det såg coolt ut. Här hemma har vi precis lagat middag och jag har packat upp, tycker det är så skönt att göra det när man precis kommit hem. Vi tvättade allt på hotellet innan vi åkte – guld värt att slippa ta tag i tvätten när man kommer hem. Ska försöka göra så varje gång jag åker någonstans nu! ;-) Puss hjärtan <3

//Another food tip from Bali, and actually my last one. Sisterfields in Seminyak – super cool place! I had to try their acai bowl too, and this was one of the best ones I’ve had. I love places like this where you can order breakfast all day, hehe! We also ordered polenta fries with truffle sauce, it was so good and I have to try and make that at home. :-) Jon ordered a black hamburger. They made the bread with charcoal which made it black, he said it was good and I mostly thought it looked cool. We just cooked dinner at home and I unpacked my bags, think it’s so nice to do it as soon as you get home. We did all our laundry at the hotel before we left – the best thing ever so you don’t have to do laundry the first thing when you get back home. Will try to do that every time I go somewhere from now on! ;-) Hugs babes <3

11 reaktioner på “SISTERFIELDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.