MATCHING COLORS

janni-deler-macthing-colorsL1010038-Redigera-2
janni-deler-macthing-colorsL1010017-Redigera
janni-deler-macthing-colorsL1010058-Redigera copy
janni-deler-macthing-colorsL1010064-Redigera

Asos glasses (here!)/ Missguided swimsuit

God morgon babes! Jetlagen ger sig inte riktigt ännu, vaknade vid 5.20 imorse och fick lite jobb gjort innan jag gick på en promenad. Håller på och försöker klippa ihop en video från resan, herregud vad mycket material vi har haha! Ska försöka mitt bästa och se vad jag får ihop. :-) Idag har vi inte så mycket planer, det var lite molnigt imorse men nu har det spruckit upp. Jag blir nog lite seg i eftermiddag så funderar på att lägga mig i skuggan på stranden en stund. Bästa som finns! Jag har blivit hooked på baddräkter senaste tiden, den här är en favorit och den matchar palmerna hehe. Funkar minst lika bra som en topp med jeansshorts eller jeans över! Puss på er <3

//Good morning babes! My jetlag is still on, woke up at 5.20 this morning and got some work done before I went out for a walk. I’m trying to edit a video from our trip, we have so much material haha! Will try my best and see what I can create. :-) Today we don’t have any plans, it was a bit cloudy this morning but now the sun is out again. I will probably be pretty tired this afternoon so I’m thinking about heading down to the beach for a nap in the shade. The best thing ever! I’m totally hooked on swimsuits lately, this one is a favorite and it matches the palm trees hehe. Works just as good as a top with denim shorts or jeans with it! Hugs babes <3

19 reaktioner på “MATCHING COLORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.