Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:48 | September 2, 2016

BALI MOMENTS

janni-deler-mix-baliL1010382-Redigera janni-deler-mix-baliJ1200211-Redigera janni-deler-bali-mixL1010686 janni-deler-mix-baliL1010119 copy janni-deler-mix-baliL1010130 janni-deler-bali-mixJ1200287-Redigera

Mixed snaps from our trip <3

Här kommer lite blandade moments från resan… Har utan överdrift typ 1000 bilder kvar som jag inte hunnit posta, haha! Har så mycket bilder så jag inte ens vet vart jag ska börja. :-) Det är väldigt skönt att vara tillbaka i Monaco men jag ska vara ärlig och säga att jag längtar tillbaka. Underbara stränder, utomhusbadkar (hur nice!?), kokosnötter och surfing i solnedgången. Ganska svårslaget, det var en härlig semester! Jag har redigerat video typ halva dagen och jag tror faktiskt att jag är ganska klar, ska finslipa lite så kommer den upp på söndag. Ska komma igång med mina videos igen, har varit så svårt/onödigt att göra två vloggar när Jon gör videos varje dag. Nu blir det middag, film och en tidig fredagkväll. Vaknar ju oskönt tidigt på mornarna nu, haha! Hoppas ni får en härlig kväll, PUSS <3

//Here’s some mixed moments from the trip… I have without exaggeration around 1000 pictures left that I haven’t had time to post, haha! Have so many pictures that I don’t even know where to start. :-) It’s so nice to be back in Monaco but to be honest I long back. Amazing beaches, outdoor bathtub (how nice!?) coconuts and surfing during sunset. Pretty hard to beat, it was an incredible vacation! I’ve edited my video half the day and I think I’m almost done, will make the final touches to it and then post it on sunday. Will get back on track with my videos again, it’s been so hard/unnecessary to do two vlogs when Jon makes them every day. Now it’s time for dinner, a movie and an early night. I wake up way too early in the morning now, haha! Hope you guys will have a great night, HUGS <3


23 kommentarer23 kommentarer om “BALI MOMENTS”

  Åh så härligt allt ser ut! Blir verkligen sugen på att resa till Bali. Älskar att följa med på alla era äventyr via din blogg, men också från Jons vloggar!

  Reply

  Så jäkla snyggt! Ser fram emot videon :)

  Reply

  “Ganska svårslaget, det var en härlig semester!”
  Lite lustigt att du skriver just “semester”.
  Menar du miljöombyte eller vad?
  För egentligen var det väl jobbigare med resan till Bali än det
  brukar vara för dig och Jon, eller? Jag skulle då vara helt slut efter en
  sådan “semester”.
  Marbella verkar vara mer “semester” i så fall.
  Hur som helst, ser fram emot den dagliga videobloggen. Det har
  blivit rutin nu att kika vid lunchtid om det dyker upp något. Hoppas
  ni fortsätter att hålla oss uppdaterade!

  Reply

  Haha, ja det här kändes mer som semester än i vanliga fall. Vet inte varför. Jag jobbar ju varje dag vart jag än är men jag var bättre på att släppa jobb denna gång. Kul att du gillar vloggarna! :-)

  Reply

  I love the pictures! You are so gorgeous! I love watching your and Jon’s vlogs.

  Reply

  Guud vad vackert!! Jag drar iväg själv med min kille imorgon, kan knappt vänta <3

  Reply

  Verkligen superfina bilder Janni! Jag måste bara fråga hur du gör med lagring av alla bilder? Kan ju omöjligt få plats på mac booken? :) Kram! Hoppas du får en härlig dag :) <3

  Reply

  Jag har maxat minne på datorn så mycket får plats, men jag för över på hårddisk ganska ofta. :-) Kram!

  Reply

  Super fina bilder!!! Måste bara fråga vart din våtdräkt kommer ifrån?? Så fin!!
  Tack ;-)

  Reply

  I love your pictures, also I’ve watched all your youtube videos and they are super interesting!

  I’m going to Bali this summer with my boyfriend and I have a doubt… Did you exchange money in Bali or before the trip? I have read in a lot of places that is better exchange once you are in the airport of Bali but I’m not completely sure, how was your experience? I will be pleased if you tell me something about it.

  Saludos des de Barcelona! ;)

  Reply

  Thanks babe <3 We used the cash machines and just took out cash when we were there, felt much easier. :) You could also use your card in most places! Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här