BALI MOMENTS

janni-deler-mix-baliL1010382-Redigera
janni-deler-mix-baliJ1200211-Redigera
janni-deler-bali-mixL1010686
janni-deler-mix-baliL1010119 copy
janni-deler-mix-baliL1010130
janni-deler-bali-mixJ1200287-Redigera

Mixed snaps from our trip <3

Här kommer lite blandade moments från resan… Har utan överdrift typ 1000 bilder kvar som jag inte hunnit posta, haha! Har så mycket bilder så jag inte ens vet vart jag ska börja. :-) Det är väldigt skönt att vara tillbaka i Monaco men jag ska vara ärlig och säga att jag längtar tillbaka. Underbara stränder, utomhusbadkar (hur nice!?), kokosnötter och surfing i solnedgången. Ganska svårslaget, det var en härlig semester! Jag har redigerat video typ halva dagen och jag tror faktiskt att jag är ganska klar, ska finslipa lite så kommer den upp på söndag. Ska komma igång med mina videos igen, har varit så svårt/onödigt att göra två vloggar när Jon gör videos varje dag. Nu blir det middag, film och en tidig fredagkväll. Vaknar ju oskönt tidigt på mornarna nu, haha! Hoppas ni får en härlig kväll, PUSS <3

//Here’s some mixed moments from the trip… I have without exaggeration around 1000 pictures left that I haven’t had time to post, haha! Have so many pictures that I don’t even know where to start. :-) It’s so nice to be back in Monaco but to be honest I long back. Amazing beaches, outdoor bathtub (how nice!?) coconuts and surfing during sunset. Pretty hard to beat, it was an incredible vacation! I’ve edited my video half the day and I think I’m almost done, will make the final touches to it and then post it on sunday. Will get back on track with my videos again, it’s been so hard/unnecessary to do two vlogs when Jon makes them every day. Now it’s time for dinner, a movie and an early night. I wake up way too early in the morning now, haha! Hope you guys will have a great night, HUGS <3

23 reaktioner på “BALI MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.