MOUNTAIN HIKE

janni-deler-mountain-hike-komodoL1020238 copy
janni-deler-mountain-hike-komodoJ1210118
janni-deler-mountain-hike-komodoJ1210155 copy
janni-deler-mountain-hike-komodoJ1210140
janni-deler-mountain-hike-komodoL1020299
janni-deler-mountain-hike-komodoJ1210166
janni-deler-mountain-hike-komodoL1020351
janni-deler-mountain-hike-komodoL1020370

More pics from our amazing hike by the Komodo Islands!

God morgon babes! Jag startade dagen med en promenad, så härligt att börja med det igen. Den var inte lika vacker som promenaden ovan däremot… ;-) Det var på riktigt ett av de finaste ställena jag sett i hela mitt liv, det var ingen lång hike upp dit men det tog ett tag eftersom vi stannade hela tiden och kollade ut haha! Det finns så många gömda ställen och jag vill bara utforska dom allihop. Återigen – en fantastisk resa som jag kommer kunna leva på länge. Här hemma är det organisering deluxe just nu, jag har köpt på mig alldeles för mycket kläder senaste tiden men jag känner mig så inspirerad. Måste rensa big time! Det är mitt mission för dagen, rensa alla garderober och vara stenhård på vad jag ska spara. Puss på er, hörs sen <3

//Good morning babes! I started my day with a walk, so nice to be back on track with that again. It wasn’t as beautiful as the walk above though… ;-) That was for real one of the most beautiful places I’ve seen in my entire life, it wasn’t a long hike up there but it took a while since we stopped all the time and looked out haha! There’s so many hidden places and I just want to explore all of them. Again – an amazing trip that I will remember for a long time. Here at home we have organizing deluxe right now, I’ve bought way too much clothes lately because I feel so inspired. Have to clean out big time! That’s my mission for today, clean out all my wardrobes and be hard on myself on what to keep or not. Hugs, talk later <3

24 reaktioner på “MOUNTAIN HIKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.