BACK AT IT

janni-deler-back-on-itJ1170834-Redigera-2
janni-deler-back-on-itJ1170809-Redigera

Finally time for a workout! Wearing Fitnessguru top (here!)/ Alo Yoga shorts

Äntligen! Fick feeling och ville komma igång med träningen igen, det har liksom hamnat åt sidan som det gör ibland. Först resande, sen andra prioriteringar under resan och senaste dagarna jetlag. Det blir liksom en ond spiral, jag är trött på grund av jetlag såklart men även på grund av att jag inte tränat – det leder till att jag känner mig för trött för att träna. Hänger ni med? Haha! Anyway, jag gick ut och körde ett lugnt pass för att väcka igång kroppen och det känns så skönt nu efteråt. Imorgon blir det en lite tuffare cirkel tänkte jag, jag brukar behöva 2-3 pass innan jag får suget efter träningen när jag haft ett uppehåll. Nu ska jag hoppa in i duschen, njuta av alla mina rensade garderober och kolla en film. Puss och kram <3

//Finally! Got feeling and wanted to start working out again, I forgot about that somehow like all of us do sometimes. First traveling, then other priorities during our trip and the last few days because of jetlag. It ends up in a bad routine, I’m tired because of jetlag off course but also because I haven’t worked out – that leads to me being too tired to work out. Are you following? Haha! Anyway, I went outside and did a calm session to kick start my body and it feels so good now. Tomorrow I’m gonna do a tougher circuit, I usually need 2-3 sessions before I feel like I want to work out after a pause. Now it’s time to jump in the shower, enjoy all my “cleaned out” closets and watch a movie. Kisses and hugs <3

13 reaktioner på “BACK AT IT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.