Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:18 | September 3, 2016

BACK AT IT

janni-deler-back-on-itJ1170834-Redigera-2 janni-deler-back-on-itJ1170809-Redigera

Finally time for a workout! Wearing Fitnessguru top (here!)/ Alo Yoga shorts

Äntligen! Fick feeling och ville komma igång med träningen igen, det har liksom hamnat åt sidan som det gör ibland. Först resande, sen andra prioriteringar under resan och senaste dagarna jetlag. Det blir liksom en ond spiral, jag är trött på grund av jetlag såklart men även på grund av att jag inte tränat – det leder till att jag känner mig för trött för att träna. Hänger ni med? Haha! Anyway, jag gick ut och körde ett lugnt pass för att väcka igång kroppen och det känns så skönt nu efteråt. Imorgon blir det en lite tuffare cirkel tänkte jag, jag brukar behöva 2-3 pass innan jag får suget efter träningen när jag haft ett uppehåll. Nu ska jag hoppa in i duschen, njuta av alla mina rensade garderober och kolla en film. Puss och kram <3

//Finally! Got feeling and wanted to start working out again, I forgot about that somehow like all of us do sometimes. First traveling, then other priorities during our trip and the last few days because of jetlag. It ends up in a bad routine, I’m tired because of jetlag off course but also because I haven’t worked out – that leads to me being too tired to work out. Are you following? Haha! Anyway, I went outside and did a calm session to kick start my body and it feels so good now. Tomorrow I’m gonna do a tougher circuit, I usually need 2-3 sessions before I feel like I want to work out after a pause. Now it’s time to jump in the shower, enjoy all my “cleaned out” closets and watch a movie. Kisses and hugs <3


13 kommentarer13 kommentarer om “BACK AT IT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med att komma igång med träningen igen!
  Jag skrev ett inlägg idag om att din blogg verkligen är en favorit som jag bara älskar: http://nouw.com/alexandra_wiberg/inspo-fran-janni-deler-26759005
  Kram <3

  Reply
 • Lovely post! Traveling is the best thing in life, but definitely gets my routine out of order too!!! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply
 • Känner precis igen mig i träningskänslan och den onda spiralen. Men sen när man väl har börjat så tycker jag snabbt att man kommer tillbaka – man mår ju så sjukt mycket bättre av att få röra på sig! Jag började lite smått igår och fortsatte så gott jag kunde idag och nu har vi hittat ett himla bra gym här i Milano så nu känner jag mig sjukt taggad! :)

  Reply
 • Håller helt med! :D Låter härligt, kör på!! Kram <3

  Reply
 • I also started working out again after beeing very lazy!!! :D I also did your workout which you filmed in Marbella! IT WAS TOUGH :D
  Lots of love from Germany!
  xJule
  http://www.juliechasnel.com

  Reply
 • Wow, great job!! :D I hope you liked it haha! Xx

  Reply
 • Kolla in min Tradera där jag säljer en väska från Michael kors samt kläder från Livly och mini Rodini. Lägger upp nytt varje dag.

  http://www.tradera.com/profile/items/1646320/victoria-1089

  Reply
 • Härliga bilder! :)
  Har en fråga till dig om Kapstaden, vet att du var där för ett tag sen. Vad tyckte du om Sydafrika, något du rekommenderar? Jag funderar nämligen på att resa dit senare i höst :P är dock lite rädd för att flyga och det är en ganska lång resa. Hur upplevde du den? :) Hoppas du har möjlighet att svara!

  Reply
 • vilken cool topp :) härligt att du vill komma igång med träningen igen :)

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Hi Janni, would you mind telling me which size in the sports bra you got? I’m a similar build/size to you, but there is no size chart to explain their XS, S, M etc so I have no idea which one to choose? Thanks, H xx

  Reply
 • I have size S! :-) Xx

  Reply
 • Thanks for replying Janni! Have an awesome time in New York! Xx

  Reply
 • Aaah, I really need to start working out again, as well! It’s just so hard to get back on track after a pause! Anyway, your post is inspiring and I’ll really try to do it today :)
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply