NYC

janni-deler-new-yorkL1040736
janni-deler-new-yorkL1040755 copy
janni-deler-new-yorkL1040758
janni-deler-new-yorkL1040767
janni-deler-nycL1040737

Touchdown New Yooork!!

Hej babes! Såhär härligt är det i New York, lite för varmt, mycket folk, saker som händer och alldeles underbart. :-) Jag och Jon gick ut på ett litet mission vilket var att välja ut kläder för en visning jag ska på idag (PEPP!), vi strosade runt lite och njöt av att vara här. Vi fick se en superfin solnedgång, köpte med oss mat till hotellet och jag somnade ganska tidigt. Som ni kanske märkte var jag lite för trött när jag tidsinställde videon, jag råkade ställa in den på New York tid så därför var den privat ett tag. Som tur var vaknade jag tidigt (typ kl. 4 imorse) så jag kunde fixa det ganska snabbt. :-) Nu ska jag byta om och göra mig redo för första visningen, visar er looken sen! Puss <3

//Hey babes! This is how nice it is in New York, a bit to hot, a lot of people, things going on and just amazing. :-) Me and Jon went out for a mission which was picking out clothes for a show I’m going for today (EXCITED!), we walked around and enjoyed being here. We got to see a beautiful sunset, bought some food to the hotel and I fell asleep pretty early. As some of you noticed I was a bit too tired when I scheduled the video, I accidentally scheduled it New York time so that’s why it was private for a while. Luckily I woke up early (like 4 in the morning) so I could fix my problem pretty quickly. :-) Time to get changed and ready for the first show, will show you the look later! Hugs <3

34 reaktioner på “NYC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.