NICHOLAS K

janni-deler-nicholas-kL1040798
janni-deler-nicholas-kL1040800
janni-deler-nicholas-kL1040815
janni-deler-nicholas-kL1040834 copy
janni-deler-nicholas-kL1040826
janni-deler-nicholas-kL1040832
janni-deler-nicholas-kL1050007
janni-deler-nicholas-kL1050011
janni-deler-nicholas-kL1050015
janni-deler-nicholas-kL1050018
janni-deler-nicholas-kL1050014

Beautiful show – Nicholas K!

Hej babes! Nu har vi precis vaknat här, igår kämpade jag för att hålla mig vaken så vi gick ut och åt middag ganska sent med en vän som bor här. När vi hade ätit upp så kämpade jag för att hålla ögonen öppna, det kändes som jag hade lim på ögonlocken varje gång jag blinkade haha! Nu känner jag mig pigg och redo för fler visningar iallafall. :-) Här är lite bilder från Nicholas K som jag pratade om, ser ni hur vackra kläderna är? Jag kunde se mig själv i varenda outfit, neutrala färger, lager på lager och mycket flowy pieces. SÅ snyggt! Kändes otroligt kul att sitta front row på en show i New York, trodde jag aldrig men blev väldigt glad. Vi smet backstage när visningen var klar och jag tycker alltid det är spännande, se hur allt ser ut bakom liksom. Modeller som springer, planering av outfits och “hetsen” som pågår där. Tack Nicholas K för en underbar visning, nu är jag shoppingsugen! ;-) Dags för en morgonprommis runt Hudson river med Jon, så vi hörs sen. PUSS <3

//Hey babes! We just woke up here, last night I really fought to keep my eyes open so we went out for dinner pretty late with a friend who lives here. When we were done with food I really tried my best not to fall asleep, it felt like I had glue on my eyelids every time I blinked haha! Now I feel energised and ready for more shows anyway. :-) Here are some pics from Nicholas K that I talked about, can you see how beautiful the pieces are? I could see myself wearing every single outfit, neutral colors, layers and lots of flowy pieces. SO beautiful! Felt incredibly fun to sit front row at a show in New York, I never thought that would happen but it made me happy. We snuck backstage after the show and I always think that’s interesting, see how everything looks behind the scenes. Models running around, the planning of outfits and the tempo back there. Thanks Nicholas K for an incredible show, now I feel like shopping! ;-) Time for a morning walk along the Hudson river with Jon, talk later. HUGS <3

16 reaktioner på “NICHOLAS K”

Leave a Reply

Your email address will not be published.