MORNING VIEW

janni-deler-morning-viewL1070020
janni-deler-morning-viewL1070085
janni-deler-morning-viewL1070082
janni-deler-morning-viewL1070041

Early mornings along the Hudson River!

Hej babes! Vi har startat varje morgon med en skön promenad längs Hudson River, jag älskar ju morgonpromenader så när jag kommer till nya ställen och områden tycker jag det är ett grymt sätt att upptäcka. :-) Vi hittade en liten gräsplätt också där vi kört lite träning, vi har gjort utfall, situps, burpees och liknande. Skönt att få igång kroppen lite! Idag står brunch på schemat med hela svenska ligan och efter det några visningar, har varit fullt upp de här dagarna och jag har varit helt slut varje kväll. Jetlagen har varit svår den här resan, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på brunch, hörs sen. Puss <3

//Hey babes! We’ve started every morning with a nice walk along the Hudson River, I love morning walks so when I go to new places I think it’s a great way to explore. :-) We found this little spot with grass so we’ve done some training there, we’ve done lunges, situps, burpees and stuff like that. Nice to wake up the body! Today we have brunch on the schedule with the entire swedish crew and after that a few shows, it’s been a few busy days and I’ve been so tired every night. The jetlag has been hard on me this trip, haha! Time to jump in the shower and then head out for brunch, talk later. Hugs <3

14 reaktioner på “MORNING VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.