FIVE LEAVES

janni-deler-five-leavesDSC_1329
janni-deler-five-leavesDSC_1337
janni-deler-five-leavesDSC_1335 copy
janni-deler-five-leavesDSC_1333
janni-deler-five-leavesDSC_1328

Great brunch in Williamsburg, at Five Leaves.

Mat mat mat, jag har varit ganska dålig på att fota vad vi ätit under den här resan. Vi har ätit massa gott, igår åkte vi till Williamsburg och åt brunch. Så mysigt område! Värt att åka dit en dag om man är här ett tag. :-) Vi åt på Five Leaves, det verkar vara väldigt populärt så vi fick stå på en väntelista i typ 45 minuter innan vi fick bordet. Helt klart värt det, avokado overload blev det haha! Jag tog avokado-toast med pocherat ägg, smakade även Michans tryffel-pommes som var riktigt smarriga… Mysigt litet ställe med väldigt god mat! :-) Nu ska jag röra mig mot flygplatsen, vi hörs i Monaco nästa gång. Puss och kram <3

//Food food food, I’ve been pretty bad at taking photos of what we’ve eaten during this trip. We’ve had so much good food, we went to Williamsburg yesterday for brunch. Such a nice area! Totally worth going there one day if you’re here for a while. :-) We went to Five Leaves, seems to be a pretty popular place so we had to be on a waiting list for 45 minutes before we got a table. So worth it though, avocado overload after that haha! I had avocado toast with poached eggs, also tried Michan’s truffle fries and it was great… Cozy little place with really good food! :-) Now it’s time for me to head to the airport, talk to you in Monaco next time. Kisses and hugs <3

12 reaktioner på “FIVE LEAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.