NOMINATED AS “BLOGGER OF THE YEAR”

janni-deler-5F4A8310

Happy to be nominated <3

Hej babes! Nu är jag tillbaka hemma i Monaco, har haft en underbar helg… Har lite mer bilder att visa er, har knappt suttit vid datorn de här dagarna! Hur har eran helg varit? :-) Jag fick nyss reda på att jag var nominerad i Social Media Party som ”årets bloggare”, känns otroligt kul!! Tror inte det är så många dagar kvar att rösta men om ni känner att ni vill lägga en röst så gör ni det HÄR! Jon är också nominerad som ”årets youtube”, blev så glad för hans skull då jag vet hur mycket tid han och Marcus lägger ner. Galan är redan nästa helg, spännande! Nu – sova! Puss och kärlek <3

//Hey babes! Now I’m back home in Monaco, had an amazing weekend… Have some more pictures to show you, I barely had time to sit with my computer these days! How was your weekend? :-) I recently found out that I’m nominated in the Social Media Party as ”blogger of the year”, feels incredibly fun!! I don’t think there’s a lot of days left to vote but if you feel that you want to vote you can do it HERE! Jon is also nominated as ”youtuber of the year”, got so happy when I saw that since I know how much time he and Marcus put in to that. The gala is next weekend already, exciting! Now – sleep! Kisses and love <3

39 reaktioner på “NOMINATED AS “BLOGGER OF THE YEAR””

Leave a Reply

Your email address will not be published.