FOUR SEASONS VERANDA

janni-deler-four-season-lunch-milandsc_1739
janni-deler-four-season-lunch-milandsc_1753-copy
janni-deler-four-season-lunch-milandsc_1745
janni-deler-four-season-lunch-milandsc_1751-copy
janni-deler-four-season-lunch-milandsc_1754
janni-deler-four-season-lunch-milandsc_1759

Lunch at the beautiful Four Seasons hotel in Milan! I’m wearing H&M top, Valentino skirt and Senso sneakers.

God morgon babes! Startade dagen med en skön promenad, när jag gick ut var himlen helt rosa. Det är fullt med båtar här utanför nu då det är Yacht show här i dagarna. Gick bara och njöt och var glad över att jag nu kallar det här för hem. <3 Men, jag har bilder från Milano kvar att visa! Vi åt en sista lunch på Four Seasons veranda, så himla fint och fräscht. Vill man ha en lite extra lyxig lunch tycker jag verkligen att man ska gå dit om man är där, god mat, kul people watching och bara en skön stämning. :-) Ganska pricy för lite mat men det är det värt en gång tycker jag. Nu ska jag sätta mig och jobba lite innan det blir lunch hos Allegra (resterna från middagen igår, win win!). Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! Started my day with a nice walk, when I came out the sky was completely pink. It’s filled with boats here now since there’s the Yacht show these days. I just walked and enjoyed and I got so happy that I now call this place home. <3 But, I have some pictures from Milan left to show you! We had our last lunch at the Four Seasons veranda, so beautiful and fresh. If you want a lunch with that little extra I think you should go there if you’re in Milan, good food, fun people watching and just a nice atmosphere. :-) Pretty pricy for small plates of food but it’s worth it for one day in my opinion. Now I’m gonna get some work out of the way before lunch at Allegra’a (left overs from last nights dinner, win win!). Talk later, hugs <3

18 reaktioner på “FOUR SEASONS VERANDA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.