QUICK SNACK

janni-deler-quick-snack-fitnessgurudsc_1829-redigera
janni-deler-quick-snack-fitnessgurudsc_1825-copy

Two corn cakes with almond butter (here!)

Världens bästa snack! Enkelt, snabbt, sjukt gott och bara bra. :-) Jag har ju visat det här mandelsmöret från Fitnessguru flera gånger men det är verkligen en produkt jag använder varje dag (delad första plats med jordnötssmöret (här), jag brukar varva). Mitt senaste beroende är det ovan, majskakor med mandelsmör. Väldigt gott med lite kokos på toppen, men mitt hade tagit slut. :-( Har precis mumsat i mig det ovan tillsammans med en kopp kaffe och ska möta upp Allegra om ett tag för en skön prommis. Det är kul att bara strosa runt och kolla båtar de här dagarna, herregud vad stora båtar det finns… Hoppas ni har en fin dag, och prova det här som mellanmål! Ni kommer inte ångra er, haha! Puss <3

//The best snack! Simple, quick, crazy good and just nice. :-) I’ve showed this almond butter from Fitnessguru several times before but it’s a product I use every single day (sharing first spot with the peanut butter (here), I usually switch around). My latest obsession is this above, corn cakes with almond butter. So good with some coconut on top, but I ran out of it. :-( I just had this together with a cup of coffee and soon I’ll meet up with Allegra for a nice walk. It’s fun to just walk around and check out the boats these days, oh my some boats are huge… Hope you guys have a great day, and try this snack! You won’t regret it, haha! Hugs <3

In collaboration with Fitnessguru.

9 reaktioner på “QUICK SNACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.