Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:02 | September 27, 2016

QUICK SNACK

janni-deler-quick-snack-fitnessgurudsc_1829-redigera janni-deler-quick-snack-fitnessgurudsc_1825-copy

Two corn cakes with almond butter (here!)

Världens bästa snack! Enkelt, snabbt, sjukt gott och bara bra. :-) Jag har ju visat det här mandelsmöret från Fitnessguru flera gånger men det är verkligen en produkt jag använder varje dag (delad första plats med jordnötssmöret (här), jag brukar varva). Mitt senaste beroende är det ovan, majskakor med mandelsmör. Väldigt gott med lite kokos på toppen, men mitt hade tagit slut. :-( Har precis mumsat i mig det ovan tillsammans med en kopp kaffe och ska möta upp Allegra om ett tag för en skön prommis. Det är kul att bara strosa runt och kolla båtar de här dagarna, herregud vad stora båtar det finns… Hoppas ni har en fin dag, och prova det här som mellanmål! Ni kommer inte ångra er, haha! Puss <3

//The best snack! Simple, quick, crazy good and just nice. :-) I’ve showed this almond butter from Fitnessguru several times before but it’s a product I use every single day (sharing first spot with the peanut butter (here), I usually switch around). My latest obsession is this above, corn cakes with almond butter. So good with some coconut on top, but I ran out of it. :-( I just had this together with a cup of coffee and soon I’ll meet up with Allegra for a nice walk. It’s fun to just walk around and check out the boats these days, oh my some boats are huge… Hope you guys have a great day, and try this snack! You won’t regret it, haha! Hugs <3

In collaboration with Fitnessguru.


9 kommentarer9 kommentarer om “QUICK SNACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • mmh får inte nog av jordnötssmör och kan tänka mig mandel är lika gott det! enkelt och gott snaaaax ;)

  Reply
 • Looks delicious! Have a nice day today with Allegra :) X

  Reply
 • Så gott!!

  Reply
 • Good tip! I always eat them with peanut butter, nutella or cream cheese haha. Definitely gonna try this one!

  Reply
 • Yummy!

  Reply
 • Jag brukar äta riskakor med avokado på. Riktigt gott det med!

  Ja men det är väl yacht-mässa nu i Monaco?? Eller vad det nu kallas för, hehe. Minns att jag var där runt denna tiden för två år sedan och då var hela hamnen full med tält. Lite synd då för vi ville ju sitta på något mysigt ställe vid vattnet och dricka rosé, hehe.

  Reply
 • Yes, det var det! :-) Superkul med alla båtar men jag antar att om man inte gillar det är det inte lika kul, hehe! ;-) Kram!

  Reply
 • Mums!

  Reply
 • OMG sweet! I need to try!!! Love when you share these things babe. Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply