GALA LOOK

janni-deler-gala-lookdsc_1929
janni-deler-gala-lookdsc_1951
janni-deler-gala-lookdsc_1954
janni-deler-gala-lookdsc_1965
janni-deler-gala-lookdsc_1959-copy
janni-deler-gala-lookdsc_1963

Frida Jonsvens dress/ Chanel bag/ Public Desire shoes

Äntligen i Spanien! Trodde jag skulle ha tid att blogga på flygplatsen men det fanns det inte tid till, haha! Skönt att vara här och landa lite, hade det underbart i Stockholm men lite väl intensivt schema. ;-) Här är gårdagens look, jag är kär i den här klänningen… Kommer ni ihåg klänningen jag hade på bröllopet i Frankrike (här)? Det är samma tjej som gjort den här. Så himla grym tjej! TACK för alla era fina kommentarer, jag ska sätta mig och svara på alla era kommentarer imorgon. Puss mina bästa, hörs imorgon <3

//Finally in Spain! Thought I would have time to blog at the airport but there wasn’t enough time, haha! Nice to be here and land a bit, had a great time in Stockholm but my schedule was a bit intense. ;-) Here’s last nights look, I’m in love with this dress… Do you remember the dress I wore at the wedding in France (here)? It’s the same girl who designed this. She’s so cool! THANKS for all your sweet comments, I will sit down and answer all of them tomorrow. Biggest hug my babes, talk tomorrow <3

27 reaktioner på “GALA LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.