Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:29 | October 2, 2016

GALA LOOK

janni-deler-gala-lookdsc_1929 janni-deler-gala-lookdsc_1951 janni-deler-gala-lookdsc_1954 janni-deler-gala-lookdsc_1965 janni-deler-gala-lookdsc_1959-copy janni-deler-gala-lookdsc_1963

Frida Jonsvens dress/ Chanel bag/ Public Desire shoes

Äntligen i Spanien! Trodde jag skulle ha tid att blogga på flygplatsen men det fanns det inte tid till, haha! Skönt att vara här och landa lite, hade det underbart i Stockholm men lite väl intensivt schema. ;-) Här är gårdagens look, jag är kär i den här klänningen… Kommer ni ihåg klänningen jag hade på bröllopet i Frankrike (här)? Det är samma tjej som gjort den här. Så himla grym tjej! TACK för alla era fina kommentarer, jag ska sätta mig och svara på alla era kommentarer imorgon. Puss mina bästa, hörs imorgon <3

//Finally in Spain! Thought I would have time to blog at the airport but there wasn’t enough time, haha! Nice to be here and land a bit, had a great time in Stockholm but my schedule was a bit intense. ;-) Here’s last nights look, I’m in love with this dress… Do you remember the dress I wore at the wedding in France (here)? It’s the same girl who designed this. She’s so cool! THANKS for all your sweet comments, I will sit down and answer all of them tomorrow. Biggest hug my babes, talk tomorrow <3


27 kommentarer27 kommentarer om “GALA LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gorgeous, as always <3

  http://www.catmorais.blogspot.pt

  Reply
 • Du er så flott

  Reply
 • Du är verkligen så himla vacker! <3

  Reply
 • You looked flawless at the gala, and congratulations on 100K on Youtube, I have been watching your videos since you were on 40,000, your a huge inspiration! My question is what do you think when picking out outfits for your blog, do you have a process or is it just your natural style? Love your blog and youtube channel, hugs xx

  Reply
 • Thanks!! <3 I don't think too much, I just wear whatever I feel like so I guess it's my natural style. :-) Xx

  Reply
 • You looked beautiful last night babe. Congrats on winning best blog – you’re seriously my absolute favorite blog to read! Keep it up. Hope to meet you one day! Xx

  http://www.inesinla.com

  Reply
 • Congratulations!! :)

  http://patricialopman.blogspot.com.es/

  Reply
 • You looked beautiful as always! So happy you won

  xoxo
  cristyproca.wordpress.com

  Reply
 • CONGRATS!!!

  And this dress is dope, totally love it :D

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • Så vacker!

  Reply
 • Congratulations! We voted for you. Have been watching and reading for a while now and I”m pleased to see your sucess. You looked gorgeous at the Gala. Love the new hair, i like it blonde on you, it suits you. Happy days ! Xx

  Reply
 • Att vinna är du verkligen värd! Att rösta fram dig till detta pris är det minsta vi kan göra för dig ;) Du är min största inspiration of all times och jag är så tacksam över allt du gör. Inte minst verkar du vara så jäkla härlig och är otroligt vacker. Har följt dig länge nu och jag ser verkligen fram emot att fortsätta göra det. Världens störta kram på dig! Din blogg, instagram och youtube är oslagbar <3 All kärlek till dig!

  Reply
 • Men tack fina du! <3 Stor kram!!

  Reply
 • Såg precis Jons vblogg från kvällen, man bara älskar ju hur underbara ni är mot varandra.. Åh!

  Reply
 • so beautiful! <3

  http://enjoybypaula.com

  Reply
 • så snygg klänning :D

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 • Hej snygging!
  Jag har ju redan gratulerat till vinsten på Insta, men jag gör det här med! STORT grattis, fan vad grym du är och vad glad jag blev att du vann! Du är så värd vinsten! Var festen rolig?
  När jag såg klänningen tänkte jag faktiskt på den du hade på bröllopet, så jag är inte förvånad att det är samma designer. Den är HELT fantastiskt! Eller, båda två är helt fantastiska! Och du är så vacker i dem :*
  Det verkar som att ni har haft en bra weekend i Stockholm :) Hoppas du får pussa lite på Livia snart!
  Kram kram

  Reply
 • Men tack fina du! <3 Åh vi gick faktiskt hem ganska tidigt, Jon skulle upp vid 4.30 haha! Men eventet var superbra uppstyrt. :-) Stor kram!!

  Reply
 • Du är fantastisk, så himla vacker Janni!<3

  Reply
 • You looked absolutely amazing! This is such a beautiful dress. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • These dresses are AMAZING, I’ve never seen such flawless dresses <3 x

  Reply
 • Gala Gal!

  Reply
 • Så himla fint. :)

  Reply
 • Hej Janni! Älskar klänningen och kollar på den själv, men jag förstår inte riktigt hur man köper den. Köper man den på Fridas hemsida och i så fall hur? För jag hittar ej på sidan, eller köper man klänningarna i butik? Kramar ❤️

  Reply
 • Man mailar henne! :-) Kram!

  Reply
 • Frida Jonsvens är så himla duktig! Dessutom från Hudik som jag:)

  Reply
 • Hon är GRYM! :D Kram!

  Reply