Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:12 | October 3, 2016

MISS CLARA BRUNCH

janni-deler-miss-clara-brunchl1100487 janni-deler-miss-clara-brunchl1100499 janni-deler-miss-clara-brunchl1100494-copy janni-deler-miss-clara-brunchl1100519 janni-deler-miss-clara-brunchl1100514-copy janni-deler-miss-clara-brunchl1100520 janni-deler-miss-clara-brunchl1100523

Best brunch in Stockholm – Miss Clara!

God morgon babes! ÅH vad härligt det var att vakna upp här i Spanien, vi sov över hos pappa faktiskt. Vi orkade inte åka upp till huset imorgon och dra igång AC osv så vi sov över här. :-) Ska äta frukost nu och sen möta upp min underbara syster och lilla tjejen. På tal om frukost, vi åt brunch på Miss Clara på lördagen. Dom har brunch där varje lördag och jag måste bara säga – missa inte den! Herregud vad gott det var… Vi kunde inte bestämma oss så vi beställde in typ allt som fanns, och allt smakade riktigt bra. Prova deras oreo-milkshake. Och sötpotatispommes med tryffel mayo. Och svampomeletten. Ja prova allt bara, haha! Hörs lite senare, nu blev jag hungrig när jag skrev det här så dags för frukost. Puss <3

//Good morning babes! OH it was so nice to wake up here in Spain, we slept at my dad’s place actually. We didn’t have the energy to go up to the house and start the AC etc so we slept here. :-) Will have some breakfast now and then meet up with my lovely sister and the little one. Speaking of breakfast, we had brunch at Miss Clara this saturday. They have a brunch there every saturday and I just have to say – don’t miss it! Oh my it was good… We couldn’t decide what to order so we ordered almost everything, and it was so good. Try their oreo milkshake. And sweet potato fries with truffle mayo. And the mushroom omelet. Well, just try it all haha! Talk later, I got hungry by writing this so now it’s time for breakfast. Hugs <3


27 kommentarer27 kommentarer om “MISS CLARA BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här