MALDIVES HERE WE COME

jannideler-maldives
My love and I excited for our trip, haha!

God morgon babes! Nu sitter vi uppe i luften och landar om ca en timme. Har sovit en hel del så det har varit skönt! :-) Man är ändå lite sliten, blir alltid det när jag reser långt. Det är nästan ingen tidsskillnad, tre timmar om jag har förstått det rätt. Skönt att slippa mega jetlag den här gången, haha! Vi har packat med surfbrädor och boogie boards (stavning?). Jag vet ju inte alls hur stora vågorna kommer vara så jag kommer troligtvis mest leka runt på en liten bräda, köpte simfötter också så jag är helt redo. ;-) Tänker att jag kan lära mig lite mer om hur jag ska göra i vattnet. Nu ska jag kolla klart på min film och sen landar vi, hörs när vi är framme och har internet! Puss!

//Good morning babes! Now we’re up in the air and will land in about an hour. I slept a lot so it’s been great! :-) But I’m still pretty tired, same thing every time I travel far. There’s almost no time difference, just three hours if I understood it correctly. Nice to not have a mega jet lag this time, haha! We’ve packed surd boards and boogie boards (correct spelling?). I have no idea about how big the waves will be so I will probably mostly play around on a small board, bought some fins as well so I’m prepared. ;-) Thought it’s a good way to learn a bit more about the water. Now I’m gonna watch the end of the movie and then it’s time to land, talk to you when we arrive and have internet! Hugs!

16 reaktioner på “MALDIVES HERE WE COME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.