SALE PICKS

janni-sale-nelly-favorites

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!  – All from Nelly (adlinks)!

Äntligen framme på båten! Har haft en superhärlig och avslappnad dag idag, alla har varit lite slitna från resan. Innan jag börjar bomba er med bilder härifrån tänkte jag ge er lite mer höstiga kläder som inspiration. ;-) Nelly börjar sin rea imorgon, men vill ni in och spana nu ikväll så kommer ni in med koden “JANNIVIP”. Jag valde ut några favoriter ovan, fanns så himla mycket fint så hade svårt att välja. Även om jag är sjukt pepp på bikini och sommarväder så är jag liite sugen på en mysig jacka, ett par snygga skinnbrallor och sneakers/boots. :-) Happy shopping babes, hörs när jag vaknar! <3

//Finally arrived to the boat! Had a great and relaxing day today, everyone was a bit tired from the trip. Before I start bombing you with pictures from here I thought I would give you some fall inspiration. ;-) Nelly will start their sale tomorrow, but if you want to check it out tonight you’ll get access to it with the code “JANNIVIP”. I picked out some of my favorites above, there was so many nice things so I had a hard time choosing. Even if I’m super stoked on bikini and summer weather I kiinda feel like wearing a cozy jacket, a nice pair of leather pants and sneakers/boots. :-) Happy shopping babes, talk to you when I wake up! <3

6 reaktioner på “SALE PICKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.