SANDY BUM

janni-deler-sandy-buml1120035
janni-deler-sandy-buml1120013-redigera
janni-deler-sandy-buml1120120-copy
janni-deler-sandy-buml1120075
janni-deler-sandy-buml1120055

Beachy in the Maldives – swimsuit from Trelika!

Paradis – det är typ allt jag har att säga! Ni kommer nog vara trötta på mitt tjat om det här stället inom några dagar, haha! Idag har vi utforskat en annan ö, vit sand, palmer, så turkost vatten det kan bli och bara magiskt. Här är lite fler bilder från stranden vi var på igår, det var så otroligt fint ljus… Har massa bilder att gå igenom, ser fram emot det. :-) Vi har varit igång hela dagen och avslutade med ett träningspass på båten, jag fick med mig typ alla så körde vi ett benpass med kroppsvikt. Älskar att träna med andra, jag blir så mycket mer peppad! Nu är jag så trött så jag nästan somnar när jag skriver det här, så vi hörs imorgon med lite mer energi. PUSS <3

//Paradise – that’s like all I have to say! You’ll probably get tired of me talking about this place in a few days, haha! Today we explored another island, white sand, palm trees, the water was as turquoise as it gets and just magical. Here are some more shots from the beach we went to yesterday, the light was just insane… Have tons of pictures to go through, and I look forward to it. :-) We’ve been active all day and finished it all with a workout on the boat, I got most of the crew to join me so we did a leg workout with our body weight. Love to workout with other people, gives me so much more energy! Now I’m so tired that I almost fall asleep writing this, so I’ll talk to you tomorrow with some more energy. HUGS <3 

24 reaktioner på “SANDY BUM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.