ISLAND HOPPING

janni-deler-island-hopping-maldivesl1120376
janni-deler-island-hopping-maldivesl1130099
janni-deler-island-hopping-maldivesl1120389
janni-deler-island-hopping-maldivesl1130108-copy
janni-deler-island-hopping-maldivesl1130039
janni-deler-island-hopping-maldivesl1130053
Another day – another paradise island! (Bikini from Bali and shirt from Gina Tricot)

Hej babes! Jag kämpar på här med internet, det är väldigt upp och ner så den här morgonen var det trögt. Har försökt ladda upp de här bilderna i 2 timmar, så det tar lite tid. ;-) Men – jag klagar inte när jag har det här 10 minuter ifrån mig. Paradisö efter paradisö, helt otroligt. Filmade hela dagen igår så det kommer upp en vlogg här senare idag, eftersom bilderna tog sån tid kan ni ju bara tänka er hur lång tid en video tar haha! Nu ska jag pausa lite från datorn och gå upp på taket och sola lite (somna i skuggan med andra ord, haha). Senare idag ska vi lägga till vid en annan ö, spännande! Hörs sen, puss!

//Hey babes! I’m fighting here with internet, it’s really up and down so it was slow this morning. I’ve been trying to upload these photos for about 2 hours, so it takes some time. ;-) But – I’m not complaining when I have this 10 minutes away from me. Paradise island after paradise island, it’s incredible. I filmed all day yesterday so it will come up a vlog later today, since the photos took this long to upload you can probably guess how long it takes to upload a video, haha! Now it’s time for me to take a break from the computer and go up on the roof and tan a bit (sleep in the shade in other words, haha). Later today we’re anchoring up by another island, exciting! Talk soon, hugs!

14 reaktioner på “ISLAND HOPPING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.