MALDIVES VLOG

Filmed every hour yesterday here in the Maldives, just love this place!

Äntligen är den uppe, haha! Tror det tog ca sju timmar att ladda upp, men det var det värt. ;-) Jag filmade en liten snutt varje timme som jag har gjort tidigare. Tycker det är ett roligt och annorlunda koncept, plus att ni får hänga med mig under en hel dag. Jag surfade varken igår eller idag, det har varit så stora vågor så jag har inte vågat mig ut med min boogieboard. Förhoppningsvis lugnar det ner sig lite imorgon och resten av dagarna! :-) Spana in videon så får ni en lite bättre bild av hur det ser ut här, hoppas ni gillar den! Puss och kärlek <3

//It’s finally online, haha! Think it took me lite seven hours to get it up, but it was worth it. ;-) I filmed a snap every hour as I’ve done before. I think it’s a fun and different concept, plus that you get to follow me along all day. I didn’t surf yesterday or today, the waves have been so big so I haven’t had the courage to get out there on my boogie board. Hopefully it will get calmer tomorrow and the rest of our days! :-) Check out the video to get a better picture of how it looks here, hope you like it! Kisses and love <3

20 reaktioner på “MALDIVES VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.