COATS AND BOOTS

janni-shopbop-faves

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  – all from shopbop

Hej babes! Jag mixar upp paradis-bilder med lite mer höst-inspo, känner att det kanske är kul att se mellan alla vita stränder och turkost vatten. ;-) Jag spanade in mina favoriter på Shopbop som har en stor rea nu som pågår tills imorgon! Värt att kolla in, jag spanade mest runt bland kappor och boots… Vill hitta de perfekta bootsen men har inte hittat de än, vet inte riktigt vad jag är ute efter men jag spanar vidare! :-) Vi har haft en väldigt härlig dag här och avslutade med ett träningspass på taket av båten. Nu har vi varit ett gäng som kört två pass här under våra dagar och det är verkligen otroligt skönt. Bästa känslan när man är klar! Hoppas ni har en fin fredag så hörs vi imorgon, puss och kärlek <3

//Hey babes! I’m mixing up the paradise pictures with some more fall-inspo, feel that it may be fun to see in between all the white beaches and turquoise water. ;-) I checked out my favorites from Shopbop and they have a big sale until tomorrow! Worth to check out, I mostly looked for coats and boots… Want to find the perfect pair of boots but I haven’t yet, not sure what I look for but I’ll keep on searching! :-) We’ve had such a nice day here and finished with a workout on the roof of the boat. We’ve been a group of people doing two workouts here during our days and it’s just so nice. The best feeling ever when you’re done! Hope you guys have a great friday and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love <3

5 reaktioner på “COATS AND BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.