DANCING IN THE STORM

janni-deler-stormy-maldivesl1130411
janni-deler-stormy-maldivesl1130464
janni-deler-stormy-maldivesl1130455
janni-deler-stormy-maldivesl1130440-copy
janni-deler-stormy-maldivesl1130424
janni-deler-stormy-maldivesl1130443

Wearing LoveShackFancy dress and Tranloev necklace (here!) -adlink

Good morgon babes! Jag vaknade upp förkyld imorse, trodde det skulle hålla i sig men nu har vi varit vakna några timmar och det har försvunnit. YES! Igår när vi gick och la oss sa jag till Jon att det var sjukt kallt i rummet, men vi var för lata för att gå upp och skruva ner AC:n så vi lät den stå på max. Jag brukar aldrig känna av det men jag vet inte om det var pga surfingen på morgonen, värmen och sen iskallt sovrum. Glad att det försvann iallafall. :-) En av dagarna hade vi riktig storm som jag berättade tidigare, ni kan se på bilderna hur himlen ser ut. Ganska vackert ändå, eller hur? Nu skiner solen igen så det är skönt, vi är påväg till en annan del av Maldiverna nu så jag hoppas på snorkling och balla öar. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! I woke up with a cold this morning, thought I would be sick but now when we’ve been awake for a few hours it went away. YES! Last night when we went to bed I told Jon that it was super cold in our room, but we were too lazy to walk up and turn off the AC so we left it on the max. I usually never feel it but I don’t know if it was because of the surfing in the morning, the heat during the day and then a super cold bedroom. Glad it went away at least. :-) One of the days we had a real storm as I told you about, you can see in the pictures how the sky looks. Pretty beautiful, right? Now the sun is shining again which is nice, we’re on our way to another part of the Maldives now so I’m hoping for some snorkeling and cool islands. Talk soon, HUGS <3

23 reaktioner på “DANCING IN THE STORM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.