5 YEARS TOGETHER

janni-deler-five-years-anniversary

Celebrating 5 years today <3

Idag är ingen vanlig dag… Jon och jag firar 5 år tillsammans! :-) Vad hände? Haha! När jag tänker tillbaka på de här 5 åren så känns det som vi alltid har varit tillsammans, vi har hunnit med så mycket och upplevt så många stora saker ihop. Jag googlade bilder och fick så många minnen tillbaka, så underbart. Idag hinner vi inte fira så mycket då vi kommer spendera hela dagen resandes, men vi får ta igen det när vi har tid. :-) Jag tror vi är ganska duktiga på att uppskatta varandra varje dag men det är alltid kul att fira. Sitter här på flygplatsen i Maldiverna efter en magisk resa ihop och känner bara att jag blir ännu mer kär desto längre vi är ihop. Är så glad över att få leva mitt liv med min älskling, bästa vän och soulmate. <3 Grattis till oss älskling, ser fram emot åren vi har framför oss! Puss hjärtan, ha en underbar dag!

//Today is a special day… Jon and I celebrate 5 years together! :-) What happened? Haha! When I look back at these 5 years it feels like we’ve always been together, we’ve done so much and experienced so many big things together. I googled pictures of us and got so many memories back, just amazing. We don’t have time to celebrate today since we’re spending the day traveling, but we’ll do it when we have the time. :-) I think we’re good at appreciating each other every day but it’s always fun to celebrate. We’re sitting here at the airport in the Maldives after a magical trip together and I just feel that I fall more and more in love the longer we’re together. I’m so glad I get to live my life together with my love, best friend and soulmate. <3 Congrats to us love, I look forward to the years we have ahead of us! Hugs loves, have a great day!

35 reaktioner på “5 YEARS TOGETHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.