MALDIVES MOMENTS

janni-deler-maldives-momentsl1130490
janni-deler-maldives-momentsl1120350
janni-deler-maldives-momentsl1120351-copy
janni-deler-maldives-momentsj1310238
janni-deler-maldives-momentsl1140066-redigera-copy
janni-deler-maldives-momentsl1140039
janni-deler-maldives-momentsl1140099-redigera
janni-deler-maldives-momentsl1140107
janni-deler-maldives-momentsj1310253
janni-deler-maldives-momentsl1140114

Mixed snaps from our wonderful trip <3

Touchdown Istanbul! Sov typ hela vägen hit, tror det var runt 8 timmars flyg så det var perfekt att resa över natten. Vaknade av att vi skulle sätta oss upp och landa, händer väldigt sällan haha! Nu har vi suttit här i loungen, ätit frukostbuffé och jobbat undan. Om en timme går flyget till Malaga igen där pappa hämtar oss, ska bli mysigt att ses. :-) Kollade igenom alla bilder från resan och herregud vad jag kommer sakna alla! Att vakna, dricka kaffe ihop med gänget, paddla ut för morgonsurf och äta varje måltid och skratta med nyfunna vänner. Vilket drömgäng vi var! Har redan bestämt att vi ska mötas upp i olika delar av världen, älskar det. Dags för en sista kopp kaffe innan flyget, hörs när vi är i Marbella. <3

//Touchdown Istanbul! Slept almost all the way here, think it was around 8 hours flight time so it was perfect to travel over night. Woke up when they told us to sit up and prepare for landing, that almost never happens haha! Now we’re been in the lounge here in Istanbul, had breakfast buffet and got some work done. In one hour we have our flight to Malaga again and my dad will pick us up there, can’t wait to see him again. :-) Looked through all the pictures from the trip and oh my god I will miss everyone! To wake up, have coffee together, paddle out for morning surf and eat every meal together and laugh with new friends. We were such a dreamy group! We’ve already decided to meet up in different parts of the world, love it. Time for one last cup of coffee before our flight, talk to you when we’re back in Marbella. <3

12 reaktioner på “MALDIVES MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.