WISH LOOK

janni-deler-fall-ready

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. on sale here!  – all from Nelly (adlinks)

God morgon lördag! Vi vaknade för några timmar sedan, jag sov över hos min syster. Mysigare att sova här och slippa sova själv i ett stort hus. ;-) Vi bakade scones imorse, jag har dansat runt med lillan och nu kollar vi skidåkning på tv. Härlig morgon! Nu ska vi ut på en promenad och sen får vi se, jag måste till huset och börja packa. Åker till Stockholm imorgon och jag har typ inga varma kläder med mig, haha! Får försöka beställa looken ovan med express, exakt så vill jag gå klädd nu när jag i Sverige. Älskar den här tröjan, perfekt färg och mysfaktor! Hörs senare, PUSS <3

//Good morning saturday! We woke up a few hours ago, I slept at my sister’s place. Nicer to sleep here instead of sleeping alone in a big house. ;-) We made scones this morning, I danced around with the little one and now we’re watching the ski race on tv. Great morning! Now we’re heading out for a walk and then we’ll see, I have to go back to the house and pack up. I’m flying to Stockholm tomorrow and I didn’t bring enough warm clothes, haha! Will try to order the look above with express, that’s exactly how I want to look when I’m in Sweden. Love this sweater, perfect color and coziness! Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “WISH LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.