CLEANSE WEEK

janni-deler-cleanse-week-doctorsaladdsc_1982
janni-deler-cleanse-week-doctorsaladdsc_1984-copy
janni-deler-cleanse-week-doctorsaladdsc_1987

Cleanse week starts now!

Hej babes! Vet ni hur jag kick-startar den här vistelsen i Stockholm? Med en cleanse! SÅ peppad på det nu efter riktigt enformig kost på båten (vit toast till frukost, ris och curry och sen pasta). Har längtat efter smoothies, fräscha sallader och goda mellanmål. :-) Jag gjorde den här cleansen för typ 2,5 år sedan, ni kan läsa om vad jag tyckte HÄR! Har tänkt på den flera gånger efter det, jag mådde så sjukt bra efteråt. Eftersom jag rest och flängt runt så mycket har det aldrig passat men nu när jag kommer vara i Stockholm måndag-fredag så kör jag! Jag gör det hos Doctor Salad, brukar ofta gå dit och köpa lunch när jag är här så det är redan en favorit. Ska visa er lite av maten och tankar/hur jag känner mig den här gången också, ni kanske kan bli inspirerade om ni inte har något ställe i närheten som erbjuder samma. Känns så kul att typ “starta om” kroppen. PUSS <3

//Hey babes! Do you know how I kick start this trip in Stockholm? With a cleanse! SO excited for this now after a really unvaried diet on the boat (white toast for breakfast, rice and curry and then pasta). I’ve been craving smoothies, fresh salads and nice snacks. :-) I did this cleanse around 2,5 years ago, you can read my thoughts about it HERE! I’ve been thinking about it several times after that, I felt so good afterwards. Since I’ve been traveling around like crazy it never suited my schedule but now when I’ll be in Stockholm from monday-friday I decided to do it! I do it at Doctor Salad, I usually go there for lunch when I’m here so it’s already a favorite. Will show you guys some of the food and my thoughts/how I feel this time too, maybe you will get inspired if you don’t have a place like this close to where you live. Feels great to “restart” my body. HUGS <3

15 reaktioner på “CLEANSE WEEK”

 • Anna says:

  hahaha asså har du läst toppkommentaren från Jons “Fastest Lambo huracan in europe”-video??
  Kan tänka mig hur du asgarva till den kommentaren, som alla andra också har gjort inklusive mig själv.
  hahahahha “hur säger man hejdå på italienska?”

 • kloktkrubb says:

  Jag prova också “cleanse” i våras. Fast då körde jag endast på färskpressade juicer och smoothies! Jag har läst nu i efterhand att det inte finns någon forskning på att man kan detoxa på det sättet. Men man kände sig väldigt clean efteråt vilket var den effekten jag ville uppnå :)

  • janni says:

   Åh, jag körde en juice cleanse en dag för ett bra tag sedan och det funkade inte för mig haha! Blev SÅ hungrig… Här får jag 5 mål mat och dagen, passar mer min kropp! :-) Kram!

 • Antonia says:

  Om detta är samarbete/sponsrat av Doctor Sallad så måste du skriva ut det, Janni.
  Det räcker inte att skriva “Jag gör det hos Doctor Salad” för det är ingen reklammärkning.
  Du må bo i Monaco men bloggen ska följa svenska regler. Konsumentverket är på
  hugget mu mot smygreklam så det är säkrast att anpassa sig.
  Kissie har redan blivit stämd av KO och hamnat i Marknadsdomstolen.

 • Så spännande, hade också velat testa någon cleanser men är för feg haha… Min kropp hade dock behövt en omgång detox, är väldigt nyfiken på hur mycket bättre den skulle må efter det och man skulle märka någon skillnad! Kika gärna in hos mig om du är intresserad av hur det är att leva tillsammans med ett lejon, shopping, inredning, recept och DIY:s! Kram :) http://www.sandraserafia.for.me

 • Janne Bodin says:

  Looks nice! Do you ever look at your readers blogs? <3 Have a nice day, Janni <3

 • ISA says:

  åh spännande! detta hade man behövt känner jag, måste kännas fräscht :)

 • ayu says:

  That food looks great and so tasty! Shame about the unnecessary plastic packaging, though. Good thing you can easily make this at home.

 • martina says:

  Hej Janni, vet inte om de är fel på min dator eller något med din blogg men senaste veckorna när jag försökt gå in så kommer de bara en massa text och så måste jag klicka mig vidare till oktober 2016 för att de ska bli som vanligt. Kommer liksom inte till startsidan som jag brukade…. blir bara så på din blogg så du borde kolla om de är något som du kan fixa till! :)

  Trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.