FEELINGS

janni-deler-feelingsl1120213
janni-deler-feelingsl1120195
janni-deler-feelingsl1120268-copy
janni-deler-feelingsl1120199
janni-deler-feelingsl1120231

Feeling happy right there <3 Wearing Na-Kd dress (here!) – adlink

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår bra, har gått super med cleansen hela dagen och varje rätt har varit sjukt god. Något negativt dock – min otroliga huvudvärk jag har haft eftersom jag inte fått dricka kaffe! Skrämmer mig att jag är så beroende av det, jag har aldrig ont i huvudet i vanliga fall så nu förstår jag ju att jag dricker alldeles för mycket. Ska dra ner rejält efter den här veckan, nu får jag känna på hur det är utan koffein i 5 dagar. ;-) Minns att det var samma känsla förra gången men att det släppte efter 2-3 dagar, bara massa gift som åker ur kroppen. Vädret har ju inte varit superskönt idag heller, så det har nog hjälpt till med lite extra huvudvärk. Hade jag legat på den här stranden och kollat solnedgången hade kaffet nog inte varit ett problem. Nu märker jag hur sugen jag är på det eftersom jag ägnat ett helt inlägg till kaffe när jag egentligen ville berätta hur bra jag mådde på den där stranden, haha! Hörs imorgon istället när hjärnan är på topp, PUSS <3

//Hey babes! How are you? I feel good, the cleanse has been great all day and every dish has been so good. Something negative though – the crazy headache I’ve had since I haven’t had any coffee! Scares me a bit that I’m so addicted to it, I usually never have headaches so now I understand that I drink way too much. Will cut down a lot after this week, now I get to feel how it is without caffein for 5 days. ;-) Remember that I said the same thing last time but it got better after 2-3 days, just a lot of toxins leaving my body. The weather haven’t been the best either, so that probably added to my headache. If I was on this beach to watch the sunset I guess coffee wouldn’t be a problem. Now I can really see how much I crave it since I made an entire post about coffee when I wanted to say how good I felt on this beach, haha! Talk tomorrow when my brain is on top instead, HUGS <3

20 reaktioner på “FEELINGS”

 • Sophie says:

  Vilka vackra bilder, ser magiskt ut.
  Men undrar, är det totalförbud att ta en halvkopp på morgonen också?
  Mena bara att det kanske är bättre för kroppen, istället för att chocka den
  med ingenting? Därav kommer huvudvärken. Jag är ingen expert, men undrade bara. :-)
  Trevlig Måndag.

  • janni says:

   Tack söta <3 Självklart inte förbjudet, men eftersom jag var kaffe-addict deluxe så körde jag på det. 5 dagar utan kaffe klarar man, annars känns en liten paus bra. Det är ju bara 5 dagars cleanse så det var inte så svårt! :-) Kram!

 • Belle photo belle lumière souvenir des Maldives, j adore Janni

 • Amina says:

  Åh stackars! Skulle tippa på att det mest är abstinens och inte så mycket gifter som går ur kroppen. Kaffe är ju bra rent medicinskt sett :) så det tycker jag du kan dricka utan dåligt samvete, men det är klart att det kan kännas lite “sådär” att vara “beroende” av någonting

 • Anhung says:

  Beautiful as always <3 have you tried matcha or mate tea? Its a nice alternative to coffee .

  • janni says:

   YES, I love it! :D Xx

   • Anna says:

    BUT it’s still caffeine.. :( I’m really sensitive to caffeine, and sometimes get even crazier buzz from green tea (that matcha tea is also) than coffee haha!! Feel like my eyes won’t close and am super jittery. I do love those matcha lattes with soy milk though <3 Great blog, love you guys!!

 • Frida says:

  Halloj! Älskar din blogg och det är så roligt o följa dig. Men om det är något jag får önska mer av så är det mer videobloggar. Kanske sådär två dagar i veckan som du gjorde i somras? :-)
  Du är en stor inspiration och det är roligt att följa dig när man själv sitter inlåst med gymnasiets skolarbete :)
  Kram!

  • janni says:

   Åh det kommer mera, har verkligen hamnat efter med det! Håll ut, det kommer en snart. ;-) Kram!

 • Marian says:

  Hi! You’re just so perfect in every way and such a good rolemodel with the purest heart! I also watch Jon’s videos and were wondering if you could say where the jeans and shirt from your 5 year Anniversary Q&A video are from!

  Lots of hugs from Estonia! PUSS

 • Vilma says:

  Gör tips på vinterjackor!!

 • CAMILLAESI says:

  så snygga pics :) vad tråkigt med huvudvärken :/ hoppas att att försvinner under dagen :)

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Maija says:

  Amazing photos again Janni! <3

 • Hi lovely,

  Congrats, your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine

  http://www.bloggersissue.com

 • julia says:

  Vad är syftet med att man inte får dricka kaffe? Menar dom att det inte är ”bra” med koffein? Lite kaffe kan väl inte skada tänker jag, men som du säger är man beroende och dricker massor är det såklart inte bra hehe :) skulle vara spännande och veta varför man utesluter det, som den hälsonörd jag är älskar jag att lära mig mer :) kram

  • janni says:

   Det är för att cleansen bara är i 5 dagar, så man ska låta kroppen vila från allt sånt (även kött, fisk, gluten och socker tex). :-) Kram!

 • Nikola says:

  What kind of camera? photos are beautifil

Leave a Reply

Your email address will not be published.